TOSSEDE TORSK

– Uha der er mange små torsk i det århusianske (arkivfoto ULFISK.com)
– Ferskvandstorsken bedre kendt som Knuden, måtte erstattes af “the real-deal” torsk i søndags. – Skulle egentligt have udfordret den svære Knude i silkeborg-området, men en helt ustyrlig hård og “forkert” vindretning, fik mig til at “kyllinge ud” og drage øst på…. 

– Jeg kunne lige nå et par timer på de århusianske havnemoler inden aftensmaden kaldte, og bevæbnet med en helt forrygende agn, gik det dælme stærkt!

– Makrellen har flere gange vist sig som torske-guf 🙂
UL-stængerne blev begge agnet op med makrelfiletter – en med almindeligt bundforfang og en serveret under flåd. – Den første halve time gik med absolut ingenting, men så snart skumringen begyndte, gik torskene amok!

Det endte med 15 torsk op til 37 centimeter (taget på flåd-pinden), så dem var der nok af. Jeg så ikke noget til andre arter overhovedet. – Et par medfiskere brugte sildestrimler og jigs, men havde slet ikke den samme travlhed som jeg havde på mine to UL-pinde, så der er ingen tvivl om at makrel – på dagen i hvert tilfælde – er en suveræn agn til torsken. – Og sejen for den sags skyld:
VESTKYST-VINTER

Jeg fik desværre hverken kamera eller telefon med ud af bilen, så der for har jeg bare smidt at par arkivfotos på dette skriv.

– Min forholdsvist beskedne UL-rekord for torsk på 45 cm (fra Færøerne)

Jeg kan kun opfordre til en UL-tur ud i vintermørket, for de der torsk og sej er sgu nogle gæve fisk 🙂 – God Jul ♥


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s