SPRITKLAR STALLINGFEST

– Kameraet måtte lige dyppes for at få dette fine pic 🙂

– Årets majfluefiskeri var mildest talt en elendig affære, – trods en ganske ihærdig indsats både i det syd- og midtjyske, team-up med et par gode kammerater og masser af kilometer i benene, blev det ikke til det jeg kom for: Store røde prikker…. – fik masser af “små-prikker”, mindre stallinger og en flok strømskaller, men dårlig timing, ustadigt vejr og alle mulige andre tårefrembringende undskyldninger, ændrer bare ikke på at det var noget crap!!!….

Eneste lyspunkt var et par hæderlige bækørreder fra første tur: RIGHT ON TIME, – meeeen så er det jo godt at man har fiskeret i den sindssygt klarvandede Grindsted Å, og her var det ikke røde prikker men smukke rygfinner som var klar til infight….

– En god håndfuld af dem her, blandende sig mellem en flok mindre bækkere….

Aftenens fiskeri gav lige dele action på UL-pinden – via den altid giftige 4 grams Attack’er – og klasse 4-pinden, hvor vårflueimitationer var et stort hit. – Fede fights i den raske strøm… 🙂

– Klar som en gin-tonic: Visuelt fiskeri både i og under overfladen – great!!!

Omkring de ti mindre bækørreder, syv-otte småstallinger og hele seks rigtig fine af samme art var i nærkontakt med “landtossen”.

– Den tredje af de i alt seks flotte Stallinger. Denne var en rigtig vårflueguffer.

– Sgu en fed disciplin, den der med at daske rundt med hele to skarpladte våben, – UL-finesse og Tørflue-lir i skøn forening…..


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s