VEN MED DE HVIDE

– Endnu engang var en af de store hvide på land, – den art er åbenbart pænt “tosset” med mig 🙂

– Så var der igen dømt timeout til UL-stængerne, og det tungeste gear i samlingen skulle da lige støves af på en bette 3-timers Stør-hyggetur til Herning Fiskepark. – Og målet var som det plejede; – find Viluga-nålen i “høstakken”…. – Og ja, det endte som vanligt med to gode fisk: Igen-igen en stor Hvid og så en god 2’er i form af en ultra smuk Russer….

– De der store hvide har jeg efterhånden fået en næsten lidt for nært forhold til, – de kan simpelthen ikke holde sig væk 🙂
Og de er sgu da også fede at kamp-fighte i land til en omgang måtte-tumlerier, men når man nu bare gerne vil have fingre i en Viluga eller en af de store brutale Belugaer…..

– En vold-smuk russer blev første fisk på måtten (122 cm/ca. 12 kilo)

Herning serverer – for mit vedkommende – altid et fedt stør-show, med mange interesserede stør som gerne vil smage på mine pellets.
– Og ind imellem er der enkelte, som tager lidt bedre fat, og dermed kræver et modhug-forsøg…. – Som nævnt gav det på denne tur 2 fisk på 3 timer, og det er cirka normalen for mine ture til søen:  – Et snit på éen Stør for hver halvanden times fiskeri. – Super nice fiskeri! 🙂

– Et koncentreret blik på stangtoppene – oldschool størfiskeri uden teknisk diller-daller :-

– Den hvide som senere måtte en tur på land var 162 cm og vel i omegnen af 20 kilo – en stærk fisk som trykkede godt til det gamle størgear. – Størfiskeriet er altså en ret fed kontrast til mit UL-lir!

– Afslapning afløst af action. Den hvide stør leverede en livlig og varieret fight på et lille kvarter.

Vejret var lunt og ind imellem solrigt, dog med lige rigeligt med vind for en “stangtops-fisker”. Men det gik egentligt ganske udemærket med at registrere de forsigtige hug alligevel. – Det sommerlige vejr gav anledning til en del “trøje på / trøje af”-manøvrer, og sendte tankerne tilbage til sidste års fantastiske “sommer”-tur, hvor en 35’er kunne tumles i bar “mavse” – det var simpelthen stinkende varmt den dag (10. Oktober 2017). Læs / genlæs eventuelt her:

https://ulfisk.com/2017/10/10/35-kilos-sommer-fisk/

– Vild 2017-sensommer-fight 🙂 (arkivfoto /ULFISK.com)

 


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s