FARVER OG FISK

– Den hårdt kæmpende efterårssol måtte efterhånden vige for skyerne. Fedt scenarie! 🙂

– Helt oppe på åens allerøverste stræk findes der et overflødighedshorn af toplækker natur – og i de små snævre sving gemmer der sig masser af fine små sprælske fisk. Et efterårsbesøg ved åen giver altid friske fights og farverige indtryk, – og således også på denne lune oktoberdag…..

– Som det der vel efterånden kan betegnes som en selvfølge, var det en Attackspinner der sad for enden af Wild Wing’ens spinkle klinge, – denne gang en 4 grams-version i sølv med røde prikker. Og den var ganske populær blandt de skællede friske fyre i det kølige vand….

– Naturen serverer i efteråret også “spændende” rusmidler – i flot indpakning… 🙂

Som altid fiskede jeg opstrøms, – er sgu bare mere til det hurtige og actionfyldte upstream-tonseri. – Og så er det i øvrigt også langt nemmere når man – som ul-fanatiker – altid går med korte klinger helt ned til 5,3″. – Så kan ulemperne ved en kort klinge nærmest elimineres helt – prøv det…..

– En sværm af små aggressive og farverige bækørreder var oppe at vende 🙂

Her i min efterhånden tiende sæson som å-UL-fisker kan jeg stadig blive helt euforisk over disse små lækre bækørreder, som i øvrigt fint kan mærkes, når man benytter det mest miniatureagtige gear.

– Flere farver – man bliver sgu glad i låget…. (arkivfoto: ULFISK.com)

– Ud over de fightglade bækørreder var der også enkelte af arten Thymallus Thymallus – den fantastiske Stalling -, som markerede sig på den lille spinner. – Ikke store eksemplarer – men det bliver de absolut hverken mindre smukke eller gratiøse af, vel…? 🙂

– De stallinger har altså bare en speciel plads i mit gamle lystfiskerhjerte!

Herlige fisk, herlig natur, herlig tur! 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s