SERIØSE STRIBER!

– Lørdagens sats på de stribede røvrere resulterede i denne drømmefisk 🙂

– Endnu et teamup mellem FISKEFOTO.dk og ULFISK.com. – Lørdag skulle et af Kaspers mange spændende østjyske spots have et skud.
En lille sø med Aborrer i den grove ende af skalaen. – Ret interessant – for jeg har gennem en del år haft et hedt ønske om at “hilse” på et eksemplar på den sjove side af 40 centimeter. – Nu var chancen der…..

– Kasper har et godt kendskab til den lille fine skovsø, og vidste at den lavvandede ende kunne levere de nødvendige agnfisk, mens den dybe ende lige “blev sat på hold”. – Her bor de store Aborrer, som i denne sø normalt først bliver sultne hen under aften…

– Det dër… – DET er fa´me en ABORRE….!!!! 🙂

– Og Kasper havde helt styr på sit “shit”, for agnfiskene flokkedes i den lave ende, og snart havde han serveret første portion bestående af både mini-aborrer, skaller, rudskaller og guldrudskaller (nuuuuuj – det er altså en smuk lille fisk!). – Jeg forsøgte mig efter de vægtige Aborrer med både spinner, blink, wobler og popper- uden nogen form for held. – I denne sø er agnfisk vejen frem….

Eftermiddagen blev fordrevet med pølsespisning, øldrikning og andre vigtige gøremål 🙂  – Og så er Kasper i øvrigt forrygende at arts-nørde med, – ikke tilfældigt at hans www.fiskefoto.dk er mit absolut foretrukne opslagsværk!

Nå men aftenen “truede” og friske agnfisk røg ud under vore flåd.
– Og så var det, at der for alvor begyndte at ske noget. – Uroen omkring pladsen blev til små-tyggerier som igen afløstes af nogle forsigtige runs… Mens vi ventede på et seriøst hug, småpjattede jeg lidt med en minispinner på Wild Wing’en, og fik derved en sprælsk lille Aborre på land, som kort efter var monteret under mit flåd….

– Colours….

– Det var åbenbart en lille sortstribet fristelse der skulle til, for det fik uden tvivl lokket noget med store brede striber til hug 🙂
Jeg var så’n set lige dinglet hen til en busk for at – hvad hedder det nu med et pænt ord – forrette min nødtørft, – træde af på naturens vegne – pisse!. – Og da jeg var godt igang med denne presserende gerning, melder Kasper at der var run på mit flåd!. – Herlighederne måtte proppes i buksen, mens jeg spænede retur til UL-pinden for at sætte krogen. – Perfekt krogning, og der var nu både tyngde, rusk og spræl i den anden ende. – Min drømmefisk var på vej, – og den var ganske velopdragen, for den udnyttede – overraskende nok – slet ikke den nærtstående og mangfoldige mængde snag i søen. – Så via LRF’erens 6 fods lange finesse-klinge, kunne jeg dirigere den store fisk gennem “labyrinten” af halvt sunkne grene og ind i Kaspers ventende net… 🙂

– Grov Aborre på hele 45 velproportionerede centimeter og 1,25 kilo. – SÅ lækkert!!

Rimelig vild fisk! Og jeg fik i overlegen stil passeret mine drømmemål som var på 40 cm og 1 kilo. Vild jubel og jeg smilede om kap med guide Kasper, som var super tilfreds med, at det lykkedes at få den store smukke fisk på land. – Den blev hurtigt foreeviget på fineste vis, og kort efter var den retur i det kølige vand (se topbilledet).

Det blev den eneste af de grove, vi fik på land. – Men sikke éen! 🙂

– Tak til Kasper for en fed tur og de forrygende flotte skud. – Mr. Fiskefoto kan bare det dér!!!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s