KOLLEGER PÅ KYSTEN

– Peter havde fundet er top-lækkert spot!

– Jeg har for lidt tid siden fået mig en ny kollega. Kemien har været god fra starten, og forklaringen kom for nyligt under en løs snak: Peter er inkarneret lystfisker! – og ligesindede fungerer som bekendt bedst 🙂
Vi fik hurtigt aftalt at vi skulle “krydse fiskeklinger”, og mandag aften (med tilhørende nat) var der lagt op til prygl af sønderjyske kystørreder og ellers bare max kollega-hygge…..

– Jeg hentede Peter i Haderslev og snart stod vi ved et vold-lækkert spot på den sønderjyske yderkyst. Men de vigtige ting skal jo altid klares ASAP, så det var først efter en kølig pilsner, noget tobak og en sværm af lystfiskerrelaterede “røverhistorier”, at gearet blev gjort klar. Jeg snuppede naturligvis UL-pinden og en æske miniblink, mens Peter riggede op til bombarda med naturlig agn i form af rejer, som han hentede i kantvegetationen. – For mig en hidtil uset teknik, – men den skulle vise sig at være ganske effektiv….

– Wildwing’en er klar til de blanke på yderkysten

Da aftenen efterhånden blev til nat, havde “rejekongen” haft en håndfuld kontakter på det i øvrigt ganske livlige spot, og kort før midnat kunne en rigtig fin havørred kanes på land. Den var blevet fristet af Peters indsamlede reje fra fiskens eget spisekammer 🙂

En times tid senere var den gal igen, og endnu en fin fisk måtte en tur på det tørre. – Denne holdt dog ikke målet, og var snart tilbage i det overophedede vand. Jeg havde desværre ikke held til, at lokke de ellers ganske aktive og rimeligt talrige ørreder til at tygge i mit metal, og måtte dermed notere mig en nul-tur, – Men absolut en af de bedste nullerter i flere år. – For det var simpelthen en herlig – og ikke mindst enormt hyggelig tur. – Og en gentagelse blev aftalt over en slut-øl.  – Kollegahygge af aller fineste karat! 🙂

– Der var godt med action på spottet, – og de sønderjyske ørreder ville have friske rejer 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s