TURBO-TVILLINGER

– Super naturskønne Kærshovedgård, – og som vanligt med flex til mig 🙂

– Jeg har et par lokale søer, som begge kræver beskedne 17 minutters kørsel fra “min basecamp” i Herning Øst. Den ene er Herning Fiskepark og den anden Kærshovedgård. Jeg ville prøve en head-to-head battle mellem de to søer, og et par korte besøg gav lidt flex begge steder…

– Kærshovedgårdsøerne bød på ganske hærderligt forårsvejr, og en del aktivitet i overfladen. – Lovende!, – og der gik dælme ikke lang tid, før der var hug. – Faktisk snuppede en springglad regnbue mit lille sølv/gule Alligatorblink allerede første gang det blev vådt 🙂

Efter en noget sprælsk og ukontrolleret fight – den tog mig sgu lidt med bukseren nede – gled den i nettet. Et dask i nakken fra min trofaste priest (på 30. år) fik hevet det sprælske ud af det violet-stribede lyn, som jeg kunne måle til 45 centimeter. Fisk i 1. kast! 🙂

– Fin standardørred. Og den nye Sting fortsætter med at få point i min karakterbog

De næste par timer gav et par seriøse hug, – ingen tvivl om at der er store fisk i den lækre sø. Jeg fik dog ikke flere på land, og de øvrige ved søen måtte også kigge langt efter flex.


“Søstersøerne” i Herning fik også et skud på en kort tur. Her skulle der søges en del for at finde fiskene, og det lykkedes da også først med kun en halv times fiskeri tilbage på kortet. Flere fisk var inde for at klaske til min lille Fast Attack-spinner (elsker den spinner!). – Og helt modsat Kærshovedgård-turen, blev det sidste kast som gav fisk på land. Igen en bravt fightende “bue”, som med stor forårskådhed fik Sting’en til bøje dybt på den fede måde. Fisk i sidste kast! 🙂

– En dyb og kraftfuld regnbue, af den helt blanke slags 🙂

På land viste Sting’ens værdige modstander sig at være på præcis samme længde, som dens artfælle i Kærshovedgård. Der var dog langt mere på “sidebenene”, og den var generelt bare en bedre fisk.

Også i Herning så det meget tyndt ud blandt de andre fiskere ved søen, – på trods af en massiv udsætning et par dage tidligere (incl. fisk op til 9 kilo….!!). Synes eller at vejret og forholdene var til mere?

– Tilfreds med de fine Turbo-Tvillinger

 

2 kommentarer til “TURBO-TVILLINGER”

  1. Egentlig er det meget synd, at du ikke har medtaget dit “sølv/gule Alligatorblink” på billedet af fisken. Jeg tror at mange af os der følger siden, er i tvivl om dette blinks udseende. I hvert fald er din beskrivelse mangelfuld, der findes i handelen flere endegrej, der går under betegnelsen alligator blink. Men dejligt at se du er ude ved bredderne igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s