UL-ART NR. 32 i HUS

- Så bliver en medefisk bare ikke smukkere!. Max herlig lille gylden Suder
– Så bliver en medefisk bare ikke smukkere!. Max herlig lille gylden Suder

– Alt for længe siden at jeg havde været på tur med den hyggelige og dygtige Rasmus, så vi aftalte en søndags-hygge-medetur til et par spændende vestjyske søer. Rasmus er ret forrygende til det der mede-fiskeri, og han ville se om han måske kunne “grave” en Suder frem til undertegnede arts-tossede UL-fanatiker….

– Ved den første sø fik vi hurtigt rigget til og fodret op til medefest. – Og det blev der! – Desværre havde vi ikke fået skrevet den smukke Suder på gæstelisten, så vi klaskede løs på skallerne i stedet. Men fin sport på mine tre ministænger, som for første gang fik lov at blive luftet på éen gang. To x Fenwick med let flådmede og “Elsteren” med en lille method-feeder (jep, – man lærer da et par nye “frække” ord i ny og næ….), – agnen var majs, brød og orm.

- Skallerne havde en fest, og keepnettet blev snart fyldt op :-)
– Skallerne havde en fest, og keepnettet blev snart fyldt op 🙂

Som nævnt så vi ikke noget til søens fine Sudere, så vi måtte dingle videre til en anden af områdets utallige søer. Denne sø skulle dog holde fine Skælkarper, men ingen Sudere. – Fint med mig, da jeg også har til gode at fighte en Skælkarpe på mine små pinde. (Den heftige sag jeg fik overlistet i Belgien for tre uger siden, var en Græskarpe: https://ulfisk.com/2016/07/15/magnifique-belgique/ )

- Method-feeder af den lette slags, forfoder samt "foderformer"... :-)
– Method-feeder af den lette slags, forfoder samt “foderformer”… 🙂

– Kort efter ankomst var vore agn i vandet igen, og endnu engang måtte vi finde os i multi-angreb fra de ivrige skaller. Men pludseligt får Rasmus et godt hug, og efter en ganske god fight, kan han lande denne super fine Skælkarpe:

- Rasmus med en dejlig "Skæller"
– Rasmus med en dejlig “Skæller”

Optimismen røg straks op, og efter yderligere en håndfuld skaller, kan vi måbende se til, mens jeg fighter og lander en SUDER! – Så søen overraskede altså med en uventet og meget smuk bonusfisk:

- Min første UL-Suder i nettet - perfekt!
– Min første UL-Suder i nettet – perfekt!

Karperne fik jeg desværre ikke i tale, – det styrer Rasmus fint, når vi er ude: https://ulfisk.com/2015/07/09/karpe-lusk/  🙂

– Men til gengæld var der bare en lille halv time senere endnu en gudesmuk UL-Suder, som måtte på land til et par hurtige shots. Bare så fedt at ryge ind i en ny art 🙂
– Fed tur!

- Super Suder-smilende UL-fisker. - Tak til Rasmus for en god tur! :-)
– Super Suder-smilende UL-fisker. – Tak til Rasmus for en god tur! 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s