LALLE-SKALLE

- Super fin gråskalle efter en omgang hygge-lalle-mede :-)
– Super fin gråskalle efter en omgang hygge-lalle-mede 🙂

-Tilbagelænet hygge ved Kærshovedgaard. Målet var – i disse snart OL-tider – dobbelt guld i form af den smukke gyldne rudskalle og derefter en guldørred. – Det blev dog kun til dobbelt “sølv”, da de gyldne fisk svigtede, og så måtte jeg “nøjes” med deres meget nært beslægtede familiemedlemmer…..

Fra en tidligere tur ved jeg, at Kærshovedgård holder rudskaller, da jeg har været heldig at overliste en enkelt på tørflue tilbage i 2013.

- Tørflue-guld fra 2013 (Arkivfoto, ULFISK.com)
– Tørflue-guld fra 2013 (Arkivfoto, ULFISK.com)

Jeg tyrede mit flåd ud med lidt guf på, og lallede rundt på brinken for at se, om jeg kunne spotte noget finne. – Masser af småskaller omkring de 10 cm – mon de ville blive et problem i form af “massive attack”? – Kun til dels, for efter en halv time hugger en ganske fin gråskalle, – ikke en gylden rudskalle, men alligevel en køn fisk med sine 25 blanke centimeter.
Min første UL-medede Gråskalle – perfekt 🙂

- Dejlig skalle på 27 smukke centimeter
– Dejlig skalle på 27 smukke centimeter

Senere blev det også til “sølvet” herover, – så ud over en håndfuld mini-skaller blev det altså til 2 fine sølvglimtende eksemplarer.
Med både brasen, karpe og skalle over de sidste halvanden måned, er jeg da vist ved at blive lidt af en mede-tosse… – Men UL-gearet skal jo udfordres 🙂

Med kun et lille kvarters fisketid tilbage, og stadigt flere cruisende guldørreder som – ligesom jeg – bare lallede rundt, droppede jeg mederiet og tyrede en mini-gennemløber ud i suppen. – Og der skulle kun fem kast til, inden Wild Wingen var krøllet godt sammen. Lækker lækker fight trods det brandvarme vand leveret af en ilter 2-kilos regnbue med sølvblanke sider. – Igen var det ikke det guld jeg kom for, men sådan en energi-bombe kan da kun få smilet frem 🙂

- Herlig energisk sommerregnbue på den sjove side af 50 centimeter
– Herlig energisk sommerregnbue på den sjove side af 50 centimeter

Aftenens sidste timer foregik  ved Grindsted Å i forsøget på at lure en stalling – tørflue eller UL-spin – what ever. Men her var det så ikke de blanke stallinger som markerede sig, men derimod ramte dagens sidste solstråle en flyvende og gylden bækørredflanke. Den ca. 40 centimeter lange bækker sprang en meter ud af vandet efter hugget, og fik dermed rystet min lille SG-spinner fri. – Æv, der gik vist lidt for meget lalleri i koncentrationen, og dermed blev krogningen lidt halv-hjertet. – Ud over denne spring-fidus var åen blottet for enhver aktivitet.


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s