NY MINI-STAGE!

- Retro-gul i kombi med røde beviklinger - what a beauty!...
– Retro-gul i kombi med røde beviklinger – what a beauty!…

– På et loppemarked faldt jeg over noget som har potentiale til at udvikle sig til et herligt “venskab”. – Fætteren herover formodes – ligesom denne halvgamle skriverkarl – at være fra det herrens år 1969……
Og nu skal den bare i nærheden af noget vand hurtigst muligt…. 🙂


– “Se de gamle fiskestænger derovre!” udbrød min søde kæreste pludseligt, – hun kunne godt fornemme at jeg var ved at være pænt mør efter en times tid på Søndervigs sommerlumre bagagerums-marked. – Sommerhusets kolde pilsnere trak altså noget mere…

Meeeeen – når det handler om gear, så er man da klar på et lille kig, ikk’?.. I bunken faldt jeg over en lille gul-rød og tudse-gammel tysk glasfiberstang med en forrygende flot messingsamling – interesting!

- Messing-geil - det tror jeg da lige :-)
– Messing-geil – det tror jeg da lige 🙂

Med en beskeden længde på 147 fine centimeter (4,8″) og en solid  funktionsdygtig hjulholder lignede det absolut noget brugbart. Eneste tekst på stangen var “Fiberglas”, længdeangivelsen på 1,50 m (topøjet har været genmonteret, for stangen måler nu kun beskedne 1,47m), navnet ” Elster nr.50″ og producentnavnet: Der Sächsischen Glasfäserindustrie. – Ingen kastevægt?

- Min nye herlige "Elster" :-)
– Min nye herlige “Elster” 🙂

Jeg besluttede hurtigt, at dette gule lyn ville være et parfekt match til mine to små Fenwick’er, og jeg fik handlet af med kræmmer-fatter, som i øvrigt ikke vidste noget som helst om stangen, – ud over årstallet. – Og så var det ellers hjem til en eis-kalt sommerhuspils….

- Afsted til noget vand med dig! :-)
– Afsted til noget vand med dig! 🙂

Nå ja – og prisen for denne herlighed: 30,- kroner…. (som i tredive!)

Nu skal den så bare lige rigges til, – og afsted mod nye fiskeeventyr det gik….. 🙂 🙂 🙂


 

6 kommentarer til “NY MINI-STAGE!”

 1. Det lyder spændende.Nu må vi jo se om den duer til noget,om der er fisk i den.Lad os høre om dine fangster

  1. Det bliver i hvert tilfælde sjovt at hygge med den – håber da at de “dejlige” farver kan gøre en fisk eller to lidt tændte 🙂
   Rapport følger som altid 🙂

 2. Hvor cool er det lige……den ser sq fed ud. Knæk og bræk med den “nye” stang, bliver fedt at høre om eventyrerne med den 🙂

  Den 20. juli 2016 kl. 09.39 skrev U. L. FISK :

  > ulfisk.com posted: ” – På et loppemarked faldt jeg over noget som har > potentiale til at udvikle sig til et herligt “venskab”. – Fætteren herover > formodes – ligesom denne halvgamle skriverkarl – at være fra det herrens år > 1969…… Og nu skal den bare i nærheden af noget” >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s