MAJGLÆDER….

- En af de store "møller" tog lige i hvil på mit ærme...
– En af de store nyklækkede “møller” tog lige et hvil på mit ærme…

– Da lørdagens varme eftermiddag blev afløst af en køligere aften, diskede moder natur op med helt perfekte majflue-forhold. – Masser af klækkende, sværmende, dansende og døende eksemplarer overalt. – Det kunne faktisk ikke blive bedre……


– De små sydjyske åer har altså en helt speciel plads i mit lystfisker-hjerte, og da især når de præsenterer sig fra aller smukkeste side 🙂

- Ahhhhh, - forfriskende strømvand :-)
– Ahhhhh, – livligt strømvand – I’m lovin’ iiiiiit 🙂

Da jeg skulle gribe fat i den delikate klasse 4-fluepind, brændte blikket dog fast på min lille UL-darling, og jeg var nødt til lige at tage et par kast med gårsdagens successpinner. – Og mere skulle der ikke til, før en sulten bækørred klappede til….

- En fin bækørred fik styr på UL-trangen... :-)
– En fin bækørred sørgede for at der kom styr på UL-trangen… 🙂

– Og herefter stod der majflue-lir på resten af aftenen: Masser af action i et par hektiske timer, som virkeligt krævede alt af den rustne kaste/fighte-arm, og som gav et par håndfulde dejlige bækørreder op til omkring de 35 centimeter. Bare lækkert!

- En af de smukke rødprikkede (lidt et æv-billede desvære)
– En af de smukke rødprikkede (lidt et æv-billede desværre)

Det sidste kvarters tid gik med at “fuppe” et par MASSIVE fisk, men det lykkedes i første omgang kun at rifte begge to, da der ikke var styr på hverken timing eller nervøsitet….. – Senere fik jeg dog endnu en chance på aftenens abolut sidste kast inden mørket stoppede fiskeriet, og sandelig om ikke den ene gigant, sugede min store choko-brune imitation ned endnu engang. Og denne gang sad tilslaget perfekt! 30 sekunders fight og et psykopat hurtigt udløb senere var glæde dog afløst af frustration – krogholdet svigtede….

Den var helvedes stor dén fisk…! – meeeeen – I’ll be back!!!


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s