BACK ON TRACK!

- Rusten blev banket af UL-stangen via denne volumiøse regnbue...
– Rusten blev banket af UL-stangen via denne volumiøse regnbue…

– Jep!, – der har været larmende tavshed fra U.L.-fiskeren i en alt for lang periode. Tiden er gået med fødselsdage, fede koncerter, familiehygge, firmafester, festivitas, fjollerier og flaskeklinkende nabosammenkomster… – Såmænd en hygsom periode, – men det er der sgu ikk’ mange fisk i..! – Det skulle der gerne laves om på denne sene eftermiddag…


– Novembers ankomst er for mig også startskuddet til det hyggelige fiskeri i områdets mange fine ørredsøer. – Og da jeg så’n riiigtig godt kunne tænke mig, at få fingre i en +5’er på min bette 5,6″ UL-stang, blev øsens p-bremse trukket ved Munkbro Fiskesø. – En af områdets storleverandører af kapitale ørreder på den sjove side af 5 kilo.

- En spejlblank søoverflade. November kan sgu være charmerende...
– En spejlblank søoverflade. November kan sgu være charmerende…

– Der var kun lige plads til halvanden times fiskeri inden søen klappede portene i ved mørkets frembrud, så mit køb af et to-timers-kort var en snert over-kill-agtigt. Men sådan er det jo, når man ikke kan få sig fedtet færdig med dagens gøremål….. Til gengæld havde jeg en idé om at det svage lys kunne få søens tungeste indbyggere på finnerne. – Og jo, den tanke var ikke helt skæv….

- 6 kast og +6 kilo. Rart at mærke fleks igen. Rart at mærke alvorligt fleks igen...
– 6 kast og +6 kilo. – Rart at mærke fleks igen. – Og rart at mærke ALVORLIGT fleks igen… 🙂

– Fem kast med en lille spinner, blev sendt ud over søens blanke vandspejl, men jeg troede ikke rigtig på den sølvblanke roterende fætter. Så – nærmest pr. automatisk – røg der et 7 grams “cola-vendt” Stripperblink i en krads farvekombi for enden af den tynde fletline. Man er vel et eller andet sted vanemenneske 🙂

– Og gode vaner kan ind i mellem give det helt rigtige udfald. For allerede i første kast, var der fuld valuta på Stripperen. Hamrende tung fight indikerede storfisk, men trods den vægtige modstander, og et bette Orra 10-hjul på overarbejde, var det en ganske kontrolleret fight. Og efter en håndfuld minutter kunne jeg udramatisk nette min til dato største – og smukkeste – UL-regnbue. Ka-tjiiiing do’!!
– En aldeledes optimal start på vintersæsonen 🙂

- Den kan jeg vist godt være bekendt...! En 79'er på 6,2 kilo :-)
– Den kan jeg sgu kun være tilfreds med! En 79’er på 6,2 kilo 🙂

Lækker velproportineret “bue” med flotte finner hele vejen rundt, – ikke meget mishandlet pattegrislignende burhønesvin over den.
– Sådan skal de se ud! – og det gør de meget ofte i Munkbro.

Pssst! – der er flere hvor den kom fra, – så afsted til det Vestjyske! (ligger syd for Holstebro): Se her: http://www.munkbro-fiskesoe.dk


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s