RÅHYGGE I RANDERS

- Wildwings-spids sammenlignet med hornfiske-"spids". - Ligner en uafgjort...
– Wildwings-spids versus hornfiske-“spids”. – Ligner en uafgjort… (arkivfoto, ULFISK.com)

– Efter endt arbejdsdag tumlede jeg en tur forbi Jari og Randers Fjord, for lige at grill-hygge lidt, –  og naturligvis også for at “motionere” UL-gearet på en for mig ganske ukendt lokation…..


Vi fik snart fyret op under noget “gris” på grillen, og mens en kølig pils blev konsumeret, fik vi lige updated på vores lystfiskermeritter.
Top-hygge! 🙂

Herefter driblede vi til kysten, og allerede på første lokation var der bud efter mit blink. En smuk fjordørred kunne snart landes og beundres – desværre var det en undermåler.

På næste plads – hvor dagens sidste to lyse timer skulle fyres af – blev jeg mødt af et fantastisk lækkert syn. – Utroooolig variation: Store lækre “flats”, dybe skumle strømrender, muslingebanker og spændende tangbælter i massevis. Fedt.!

Da vi passerede et af de store lavvandede områder, fik vi skræmt en store stime af massive multer, som stod på små tyve centimeter dybt vand. Vandet piskede til alle sider, da den nervøse flok stæsede ud mod dybere vand. Heftig oplevelse!.

Jari fik sig også en enkelt undermålsørred, mens vi begge fik en herlig hornfisk. For mit vedkommende den første på UL-spin…..!
– Jep – det er sgu rigtigt!!!. – Jeg har indtil nu kun UL-medet dem.

Fed fight med zig-zag, gode træk og lidt haledans. – Denne fisk giver altså bare et intenst “tryk” på UL-gearet, og den fintfølende stang sendte de dejligste vibrationer helt op i nakken på mig. – Så under fighten grinede jeg højt, og memorerede big time hvorfor jeg er så glad for UL-fiskeriet…

- Altid fedt at UL-fighte en hornfisk! (arkivfoto, ULFISK.com)
– Altid fedt at UL-fighte en hornfisk! (arkivfoto, ULFISK.com)

Tilbage i Jari’s “camp” snuppede vi en kold pilsner mere, og jeg blev udstyret med en friskbrygget kop kaffe til at køre hjem på efter en rigtig god aften!


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s