FISK I FØRSTE KAST!

- Jari med en rigtig fin - og brølstærk - regnbue
– Jari med en rigtig fin – og brølstærk – regnbue

– Forrige weekends (7. juni) majfluesats blev imødeset med mildest talt begrænset optimisme; – vejret var småelendigt med nærige 14 grader, og det massive skydække blev garneret med en alt for vedvarende og heftig vind. Til gengæld havde jeg Jari med, som jo altid spreder godt med solskins-humør omkring sig. – Så det kunne alligevel godt ligne en fin tur…?

OK – jeg havde nok fablet så vanvittigt meget omkring majfluer, at Jari alligevel – med en god portion flinkhed – synes at han gerne ville glæde undertegnede med at se, hvad det nu var for noget. – For han har nok fornemmet, at jeg sætter majfluefiskeriet op på den aller øverste pidestal i mit fiskeliv. – Så jeg stor-håbede at aftenen ville give godt med action – og helst for enden af Jaris smækre klasse 2’er… 🙂

- Lækker fisk landes efter et majflueoverfald :-)
– Lækker fisk landes efter et majflueoverfald 🙂

– Og der kom riv i gearet allerede fra første sekund! For vel fremme ved åen spotter vi med det samme en ørred, som var pænt sulten efter majfluerne, og allerede første gang Jaris imitation vuggende kom drivende hen over den appetitrige skabning, var der reaktion…. – Og fast fisk!! – Snart kunne en godt tyk regnbue landes. Og bedst af alt, så fortsatte festen resten af aftenen….

- Jari med smukt farvet bækørred
– Jari med smukt farvet bækørred

Vi fik overlistet både bækørred, regnbueørred, brødding! (igen) og strømskaller op omkring de 35 centimeter, så det var bare – trods lidt ufede forhold – en super lækker aften.
Da majfluerne ikke ville levere et aftenspinnerfald, måtte de sidste fisk dog overlistes med vår- og døgnfluer. – Så det var et godt miks af fluer som udmøntede sig i et godt miks af arter. Totalt fedt fiskeri!

- Nice bækørred i midt- trediverne
– Nice bækørred i midt- trediverne

I alt nåede vi op på 8 fine ørreder og 3 smukke strømskaller. Perfekt!

Læs også Jaris herlige beretning på Fiskesæson-siden lige her: http://fiskesaeson.dk/nyheder/majfluen-aen-og-vandets-sma-vidundere/

- Vandløbet gav endnu en rød udbryderkonge (brødding: 35cm)
– Vandløbet gav endnu en rød udbryderkonge (brødding: 35cm)

– Og Ja, – jeg er kommet godt hjem fra en vanvittig tur til Færøerne 🙂
– Rapporter følger lige her på ULFISK.com…. muhahahaaaa….
(Tilmeld dig evt. som “Follower”, så får du en mail straks ved nye indlæg)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s