NYHEDSBREV MARTS

 – Foråret står for døren. – Fiskeriet er fyldt med muligheder!….

– Flere åer er åbne for fiskeri – blandt mine revirer er det Øvre Omme, Karup, Hover og de to nye “i klassen”: Råsted og Hellegård Å 🙂
Gedderne er godt tykke og er absolut værd at bruge fisketid på, mens kysterne også kan kaste fine blanke fisk af sig. Og husk også at put and take-ejerne stadig sætter stoooore fisk ud i det kølige vand.
Det er dejligt derude hvor forårstegnene står i kø for at præge dit humør i positiv retning 🙂

– Her kommer marts-udgaven af nyhedsbrevet fra ULFISK.com:


MARTS 2015:


Nyt – Net-kræs:

 – Der findes en rendyrket UL-Facebook-gruppe, som egentligt er ganske fin. – Den er international og det meste foregår på engelsk. Det interessante er at der bliver lagt andre arter end de velkendte op.

Find den her: https://www.facebook.com/groups/394297630658670
Elsker deres motto: It’s not what you catch, – it’s how you catch it! 🙂 


Nyt – Fra grejhylderne:

BERKLEY BLACK VELVET BRAID 2000m BULK SPOOLEfftex-messens vinder inden for fletliner hedder Black Velvet og er fra Berkley. “Fløjls-linen” kunne ligne “kræs” for UL-tilhængere, da 0,08 linen har en imponerende brudstyrke på 10,1 kg!!! –  Den er tilsyneladende ikke i Danmark endnu, men spørg din lokale dealer!

 


Nyt – Totalt syrede fisk:

Monster gedde og ny dansk gedderekord til Finn Sloth Hansen– Denne gang finder vi en vild og syret fisk i vores egen andedam! Her ses Finn Sloth Hansen med noget så opsigtsvækkende som en ny dansk gedderekord!!. 21,1 kilo er det imponerende tal som nu skal overgås, hvis du vil til tops!!!
.

Flere vilde og mærkelige fisk fra både indland og det store udland følger!


Info – fra gamle dage:

– I forlængelse af Finns voldsomme gedde, synes jeg ikke, at I skal snydes for den størst kendte gedde fra Norden. Nemlig den 26,5 kilo enorme sønderjyske Grarup-gedde, som i 1929 dog blev taget på sætteline og derfor ikke kan anerkendes som lystfiskerrekord.
Om fisken er så stor er der dog mange der tvivler på…


Nyt – Gode Gerninger:

DSC_0368Lystfiskerforeningen af 1926 er en fremsynet og handlekraftig forening!. Senest har LF26 udlagt 12 store gydesten i Skjern Å ved Sdr. Felding til stor glæde for åens fisk.

– Ingen instanser ville støtte projektet økonomisk, derfor satte LF26 stenene til salg for 500,- pr. stk. – Og fik udsolgt! – Nice thinking!!!


Nyt – Fiskevande:

- Her ses 12'eren på måtten, som senere blev afløst af 13'eren :-) – På stør-fronten bliver der for alvor oprustet i de danske søer. – “Våbenkapløbet” er for alvor indledt, og flere jyske og sjællandske søer har udsat +20 kilos eksemplarer. Vildt!.
– Men endnu vildere er det at Blue Rock på fyn vil udsætte giga-fisk op til halvtreds kilo!


Nyt – Under overfladen:

kystblink3Super artikel på 123fisk.dk skrevet af Miller, som belyser effekten af farvevalget på dine endeagn når du jager sølvtøj på kysten.
Informativ og yderst velskrevet artikel!

– Og du kan læse den lige her: http://123fisk.dk/kystblink-og-farve/  


Nyt – på ULFISK.com:

– Der er kommet lidt nyt indhold nederst under fanebladet “Catch & Release”, som du finder i menuen under “Pas På Fisken”. Det er en artikel med fokus på de nationale forskelle i forhold til C & R. – Jeg synes den er både overraskende og tankevækkende.

 


 

    


– Håber at du vil læse med på nyhedsbrevet fremover. Er du “follower” får du besked via mail på udgivelsesdagen…  🙂

– Og er du ikke, så finder du “Follow-knappen” øverst til venstre…


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s