FØDSELSDAG – HURRAAA!

- Hold nu op - er der allerede gået et år?... :-)
– Hold nu op – er der allerede gået et år?… 🙂

– Så blev det den 15. Februar, og dermed er det i dag et år siden at ULFISK.com røg “on air”. – Et travlt år her på siden, med masser af indlæg, god respons og uventet mange læsere (41.000 views). Vildt!

Mest positivt er det dog at jeg føler at der er kommet mere fokus på UL-fiskeriet og at flere og flere kan se idéen med det ultra lette grej. Den “skjulte” agenda med siden her – at smitte flest muligt med UL-bacillen – lykkes i større og større grad!. – En enorm tilfredsstillelse 🙂


– Dagen skal da selvfølgeligt fejres med en tur ud i det blå for at udfordre vore skællede venner. – Rapport følger naturligvis her på siden.

– Og i aften skal der skrives videre på en ny UL-relateret artikel til FiskeAvisen. – Det er ikke så ringe at få muligheden for at skrive disse freelance-artikler, for det er en super måde at få udbredt det ultra lette budskab til et publikum, som måske ikke umiddelbart tænker UL-spin, og som muligvis ikke benytter internettets lyksaligheder i samme grad som jeg selv. En vigtig sidegevinst ved at lave siden her!

ulstang2

Andre positive sidegevinster har været nye fiskebekendtskaber, adgang til nye fiskevande og diverse invitationer til fiskerelaterede events. – Lige så vigtigt er dog at jeg gennem skriveriet får afløb for min store og stadigt voksende passion for finessegrejet og dets muligheder i forhold til all-round-fiskeri. 🙂  – God dag til jer alle!

cropped-dscn2332.jpg

2 kommentarer til “FØDSELSDAG – HURRAAA!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s