MOJN-LAND’SK SØLV

- Finally! - en anstændig kystørred - lovin' it!
– Finally! – en anstændig kystørred – lovin’ it!

– Endelig var der plads i kalenderen til en kysttur, og sammen med en god fiskemakker valgte vi at drage til en brandvarm kystplads i det Sønderjyske. Pladsen viste sig dog at være kølet lidt efter et heftigt fiskeri med flere +50’ere de seneste dage!.
Men lidt UL-sølv blev der dog landet…


Desværre ville den nu lunkne kystplads – ud over et par kontakter og ditto sete fisk – kun udlåne en enkelt frisk kystørred, som dog med sine 41-42 centimeter udløste en del jubel hos undertegnede. – Dette var nemlig det første UL-kystsølv, som passede målsmærket. – En dejlig lille skinnede “fjer” til UL-hatten 🙂
For mange en bette fisk, men for mig en sand forløsning 🙂
– Og en større følger med garanti en anden gang (UL-kystfeber….)

- Fin kystørred på godt og vel målet
– Fin kystørred på godt og vel målet

– Efter en ellers ganske ihærdig indsats på dette spændende spot, ville skuffelsen over den beskedne aktivitet ikke helt forsvinde. Makker Jari havde en god teori om at det var den ret heftige vind ind over pladsen, som – modsat hans forrige givtige ture – gjorde en negativ forskel i dag.

- Super fine Snurrebasser i giftige farver
– Super fine Snurrebasser i giftige farver

– Den smukke sølv-fisk huggede på et lige så smukt sølv-blink i form af en forsølvet str. 0 UL-Snurrebasse. Se den nederst til højre.
– Eller køb den hos eksempelvis Fiskegrej.dk

I stedet for at smide håndklædet i ringen drog vi til en noget “windy” plads, og med en kølig vind i fjæset og lidt “gode” bølger på maven, fik vi affisket et spændende stræk. En enkelt fisk forbarmede sig over mit blink, men blev tabt i landingsøjeblikket. – Men absolut en plads som skal prøves igen! Opsummering: Hyggelig og lærerig tur!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s