STRIKE ONE

- En af de kønneste fisk jeg længe har været i nærkontakt med ved en ørredsø
– En af de kønneste fisk jeg længe har været i nærkontakt med ved en ørredsø

– Endnu en “Munke-tur”
– Endnu en heftig fight
– Endnu en god fisk

Munkbro Fiskesø gav for tredje gang ud af lige så mange mulige en fed U.L.-oplevelse. – Denne gang var det en af de der sniger-fisk, som klasker hårdt til agnen helt inde ved stangspidsen – simpelthen for fedt!


Der var ikke specielt meget liv rundt om søen i dag, – egentligt lidt ærgerligt, for vejrmæssigt blev den kolde vind fint udlignet af en herligt lunende sol.

Men i stedet for at udnytte den overvældende albueplads og “fiske søen rundt”, driblede jeg direkte ned i den “danger-zone”, som ofte har vist sig som et livligt spot. Med kun et par timers fisketid var det med at satse på det oplagte…

De første 15-20 kast blev foretaget med en provokerende gul og flashy Glow-spinner, men uden held. – Hovedet blev stukket i æsken – hvorfor alt skulle gennemrodes ved jeg ikke – for selvfølgeligt trak jeg den gul-hvide 7’er Stripper-Cola op, og bandt den som så mange gange før for enden af den hvide “sytråd”.

- Wild Wing'ens hvide klinge får lige et kærligt kram :-)
– Wild Wing’ens hvide klinge får lige et kærligt kram 🙂

Første indspinning var næsten fuldført, da en pænt massiv regnbue pludseligt – og med heftig speed – dukker op i mit pol-brille-tunede synsfelt. – Et minimalt spinstop et par meter før min stangtop, fremprovokerer Cola’ens karakteristiske sidelæns-rotation, og så bliver fristelsen for stor! – Den store ørred skifter til topfart og inhalerer blinket for øjnene af mig – bare en meter fra den spinkle spids.
– Strike One! – Jeg elsker bare de der højvisuelle hug 🙂

Et febrilsk modhug bliver sat ind på lykke og fromme, men heldet er med mig, og kort efter stikker den krogede regnbue “til havs”.  – Og der bliver den faktisk i en rum tid – en rigtig sejtrækker-regnbue.
Efterhånden blev det endda nødvendigt at lægge en styrke-øgende venstrelab på klingen, – og SÅ kunne den lære vejen ind til nettet 🙂

- Absolut en af de kønne! (66 cm / 3270 gram)
– Absolut en af de kønne! (66,0 cm / 3270 gram)

– Jeg kunne sagtens nøjes med det ene hug, og ud over en meget nysgerrig 5 punds Brødding, skete der da heller ikke mere hverken under eller over vandet: – Jeg efterlod faktisk en fortsat næsten mennesketom sø?!. – Under vandet er der dog helt sikkert masser af gode fisk, – så giv Munkbro en chance hvis du er på Holstebrokanten.

Munkbros hjemmeside: http://www.munkbro-fiskesoe.dk/index.html 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s