ÅENS GÆVE FIGHTER

- Hygge på den solbeskinnede brink... :-)
– Hygge på den solbeskinnede brink… 🙂

– Mit lystfiskerliv har langt hen ad vejen forløbet ved en klukkende å, og når man har “å-vand i årerne”, kan fredningen fra slut oktober til start april godt være lidt af en prøvelse….

En enkelt å i det Vestjyske holder dog ikke vinter-fri til langt ind i foråret, og det skulle selvfølgeligt udnyttes. – Og sandelig om ikke der var en enkelt hidsig regnbue, som ville gå en bokse-runde med mig….

Hover Å skulle derfor forsøge at agere medicin i forhold til mine begyndende å-abstinenser, så derfor måtte den lille U.L.-perfekte å finde sig i at blive pløjet igennem med mine mini-agn. – Præcis som i efteråret: (https://ulfisk.com/2014/09/21/work-work-work/).
– Denne gang dog kun i godt halvanden time, så jeg burde lige kunne nå at fiske det fine stræk igennem. – Var alle efterårets violetstribede udbryderkonger mon driblet til havs?

Forhåbningerne var lidt lunkne, da meldingerne fra fredagens premierefiskeri på ydre zone (pt eneste åbne stræk!), kun indeholdt 1!… landet regnbue, få tungere hug, og – glædeligt nok – fangsten af lidt små bækørreder.

- Dejlig vinterørred
– Dejlig vinterørred

Jeg skulle dog også hele strækket igennem, før “gong-gong’en” lød som indledningen til en barsk herrefight mellem min “fjervægter” af en stang, og en letmellemvægts regnbue. For ind i h…… da der var smæk på! – Ingen tvivl om at de fire måneders ophold i åen siden udslippet i september, havde sat alvorligt skub i energiniveauet.

Jeg fik den først landet efter en laaaang fight, – for der gik godt nok lang tid, inden der faldt bare en anelse ro på “mester-fighteren”.
– Og den blev da også først helt rolig efter et nakkedrag med priesten!

- Fuldfinnet, vinterfrisk og toptunet halvmetersfisk. Fuldfinnet og toptunet
– Fuldfinnet, toptunet og vinterfrisk halvmetersfisk.

Super spændende U.L.-oplevelse – og herligt at være ved åen igen!.

– Den kraftfulde fisk var den eneste som huggede på min lille sølv-farvede Attack-spinner, så jeg formoder at de tilbageværende regnbuer enten har “klumpet” sig sammen på enkelte spots, eller ikke er specielt talstærke mere, efter både el-fiskeri og et voldsomt fiskepres tilbage i efteråret. – Så mon ikke der er ved at være lidt plads til de få tilbageværende standfisk igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s