MEDE-DRENGE-TÆV

- Super fedt vejr ved den store og lunefulde Grindsted Engsø
– Super fedt vejr ved den store og lunefulde Grindsted Engsø

 – Jeg drog til gedde-hygge-konkurrencen ved Grindsted Engsø med håbet om en +100 cm gedde på UL-eren (har været tæt på…), men efterhånden som dagen skred frem kunne jeg fornemme at det var mede-drengenes dag. – Det var ikke i dagens dyst at de nærmest ikke-eksisterende fluefiskere eller de overraskende få spinnefiskere skulle “shine”… (omkring 80 % af de fremmødte var i øvrigt medefiskere!…)


– Og jeg præsterede da heller ikke godt nok til at vælte den massive mede-hær af præmieskamlen…. – Det var ellers en fin dag til UL-fiskeriet med en forholdsvis rolig vind, som gjorde det muligt for mig, at benytte mine vindfølsomme Squid-agn.

Det var da også en stor, flagrende og let Magic Minnow-wobler med påmonteret neon-grøn Squid som tiltrak sig opmærksomhed fra de tre ganske fine UL-gedder, som blev undertegnedes høst.
Trioen kunne dog med sine beskedne længder fra 60-70 cm ikke på nogen måde gøre sig gældende mod medefolkets metersfisk.

Blandt de mange fiskere jeg talte med i løbet af dagen blev der dog udtrykt en del skuffelse over årets konkurrence-fiskeri, da der normalt bliver landet langt flere fisk pr. fisker. – En gennemgående “undskyldnings”-teori var efterårsvarmen og dermed en lidt for høj vandtemperatur, som påvirkede fiskenes aktivitetsniveau negativt.

- Typisk slank Engsø-gedde på godt og vel 60 cm
– Typisk slank Engsø-gedde på godt og vel 60 cm

Vinderfisken lå på beskedne 103,5 cm da jeg driblede af og blev taget af en medefisker 🙂
Om er kom større fisk ind den sidste lille times tid vides ikke, men jeg smider lige resultatet op lige så snart det offentliggøres.

Dagens lille “Team U.L.” bestod i øvrigt af undertegnede samt konkurrencens yngste deltager – en knægt på ca. 5 år, som (med lidt fader-assistance)  fik landet en +90’er på sin fine lille U.L.-stang.
– Simpelthen bare KLASSE!

Læs om Engsøen her: https://ulfisk.com/2014/09/25/grindsted-engso/
Læs om Squid-agn her: https://ulfisk.com/2014/01/13/squid-spinner/ og her: https://ulfisk.com/2014/03/26/rapala-nu-med-arme/ 

One thought on “MEDE-DRENGE-TÆV”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s