TOUR DE SKJERN

DSCN2158
– Skjern Å viste tænder. Ikke hver dag man fisker i en å med hvide bølgetoppe

– Hmmm – der er lige lovligt meget festivitas i form af firmafest, byfest, gadefest, diverse fødselsdage og andet pjatteri som influerer negativt på fisketiden her i august måned. – Og når muligheden så endeligt byder sig, går vejrguderne amok. – Således også i søndags, – men Skjern Å-systemets laks skulle alligevel udfordres…


– Og sagt med det samme, så blev resultatet ikke prangende… – ja faktisk var der – ud over en lille tudegrim regnbueørred – slet ikke noget resultat 😦

Spinnestangen gik ellers som et pendul dagen igennem ved både selve Skjern Å og i sideløbene i form af nedre Vorgod og nedre Omme Å. Selv de “sikre” og meget populære strækninger på nedre Skjern Å blev tæsket igennem med blink, spinner og wobler. Det endte dog med at det kun var undertegnede som fik prygl af den heftige vind og de seriøse regnbyger.
Ved de lækre stræk på øvre Skjern snakkede jeg med en hardcore – og gennemblødt – fluefisker som uden tvivl var en af de meget erfarne herrer på brinkerne. – Han havde dog intet mærket på tre dages “24-7”-fiskeri. – Så ingen tvivl om at lakselotteriet er et arbejdskrævende spil.
– Men naturens friske luft er jo også en gevinst i sig selv… 🙂

– Smukke Skjern Å-sving ved Skarrild (Arkiv-foto: http://www.ULFISK.com)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s