VORGOD VAR GOD?

- Den lokale Vorgod Å vil ikke rigtig samarbejde i år...
– Den lokale Vorgod Å vil ikke rigtig samarbejde i år…(arkivfoto / ULFISK.com)

– Gennem de seneste sæsoner har den fine choko-brune Vorgod Å givet masser af fede oplevelser, med flere store bækørreder, imponerende strømgedder, pæne strømskaller, måls-stallinger og fine regnbue- og havørreder. Men her i 2014 – som ellers ligner en jubel-sæson hvor stort set alt er lykkedes – har Vorgod svigtet fælt…


– Trods hyppige besøg og en ganske ihærdig indsats foråret og sommeren igennem, begrænser gevinsten sig til et par strømskaller. – Og efterårets komme ændrede ikke ligefrem på åens nærighed, – for mandagens aftentur udmundede sig i endnu en Vorgod-skuffelse.

Jeg holdt mig ellers til de ofte ganske fiskerige stræk på øvre- og mellem-zonerne, men trods dobbelt-udrustning (både U.L.-spin og Tørfluestang) samt opløftende forhold med fin vandstand og svage vinde, var der bare intet som ville prikke til hverken det ene eller andet 😦

– Åen skal dog slet ikke bortdømmes, da jeg i løbet af sommeren har misset både en større blankfisk samt en seriøs! strømgedde, som kappede min fletline. – Strømgeddernes udbredelse på øvre Vorgod har i øvrigt foranlediget at jeg nu er begyndt at bruge geddeforfang permanent på dette stræk. – Jeg har dog mistænkt det synlige forfang for at skræmme de sky bækørreder, som jeg slet ikke kan lokke til denne sæson. – Jeg ved dog at de er der… 🙂

- Lunefuld Vorgod i al sin pragt. (Nedre stræk)
– Lunefulde Vorgod i al sin pragt. (Nedre stræk)

– Hmmm –  egentligt ganske charmerende med en arrogant å, som kan pille en lidt ned, når alt andet succes-fiskeri er ved at sende en op i skyerne… – så TAK for det var-god-Vorgod… 🙂

- Jeg har dog ikke opgivet at overliste endnu en af de smukke Vorgod-ørreder...
– Jeg har dog ikke opgivet at overliste endnu en af de smukke Vorgod-ørreder…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s