HOLY MACKEREL !

- Så kiggede mkrel-fiske-guden endelig med milde øjne på denne UL-fisker
– Så kiggede mkrel-fiske-guden endelig med milde øjne på denne UL-fisker

– Det kan godt være at der er mange som ikke løfter halvandet øjenbryn over en makrelfangst, men fisken på billedet betyder at min makrel-forbandelse er brudt! 🙂
– En forbandelse som har strakt sig over en håndfuld år og vel hen i nærheden af 20 forgæves ture (fangst i alt = 2 små stimemakrel)…


– Her til aften skulle endnu et forsøg på at få en anstændig minitun på land så skydes af. Jeg havde ageret strandløve hårdt-oppustet badedyr (specielt på midten) på Søndervig Strand sammen med fruen og tøserne, og driblede derefter mod Hvide Sande.

Jeg var klar på molen kl. 20.00, og forholdene var – som så mange gange før på mine makrel-løse makrel-raids – perfekte. – Med sol, varme, østenvind, tiltagende vandstand, friske fangstrapporter og alt det der…. – Men som altid blafrede ulykkesfuglen rundt over mit hoved, så jeg lagde ud med linekludder, mistet endegrej, insektstik fra en hestebremser, jeg havde glemt min kolde pils, mine smøger faldt i vandet og jeg missede tre hug….! – Jamen sådan er det bare når jeg er i nærheden af den art! – Sidstnævnte røg dog i positive-skuffen – for så var der da fisk inde, og et par andre på sydmolens inderside havde også landet et par af de rigtig store banditter.

Uden øl og smøger måtte jeg jo bare holde U.L.-eren i gang, og kl. 21.00 da den havde kørt som et pendul i en god halv time, var der pludseligt “fuld banjo” på mit mini-forfang. – Og hold da k… der var turbo på!!!! – Aldrig – altså lige som i ALDRIG – har jeg da tumlet med en så hård en fighter med en så begrænset størrelse. – Jeg blev faktisk nødt til at sige “Holy Mackerel” for mig selv flere gange før det lykkedes at nette den brutale kamphane. Og sikke en lettelse; endelig endelig endelig fik jeg elimineret mit makrelkompleks.

- Alle makrellerne lå på knapt 40 centimer - de små 30 cm "tusindbrødre" så jeg ikke noget til
– Alle makrellerne lå på knapt 40 centimer – de små 30 cm “tusindbrødre” så jeg ikke noget til

– 39 forrygende centimer og super køn med solen ind på flankerne.
– Og det blev ikke den eneste! For yderligere fire sejt kæmpende turboer blev overvundet efter vilde fights med laaaaaaaaaange udløb og imponerende spring. – Bare heftigt U.L.-stof!
Jeg brugte mit U.L.-nedjusterede sildeforfang fra denne tur: https://ulfisk.com/2014/04/21/flotte-sild-pa-ul/
– men 3 af de 5 tog den røde Samba Kystwobler som sad i enden.

- Solskin og fiskelykke på Hvide Sandes lune granit. Komplekset er væk!!!
– Solskin og fiskelykke på Hvide Sandes lune granit. Komplekset er væk!!!

HOLY MACKEREL – jeg kan fange makrel 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s