LAKSEPREMIERE ’14

- Fiskene stod ikke just i kø som på billedet herover...
– Fiskene stod ikke i kø som på billedet herover…

– Hmmm – der var som vanligt dømt kø-fiskeri og tendens til kaos på årets første fiskedag ved de lakseførende vestvendte åer. – Jeg var både ved Vorgod Å, Omme Å og Storåen i jagten på ikke-optaget fiskevand og naturligvis på den blanke påskelaks. 

Begge dele havde svære betingelser, for der var godt nok kommet folk til åen!!. – Selv om jeg ramte den første parkeringsplads ved Skjern Å allerede halv syv, var der – som forventet – mere end fyldt op med forventningsfulde fiskere. – Så derfor blev det hovedsageligt i de knapt så fiskepressede sideløb Vorgod og Omme, at jeg opsøgte mit lakseheld. – Uden succes…. I skønne Vorgod havde jeg dog en enkelt nysgerrig laks inde og snuse til en hidsig-farvet spinner, men egentlig kontakt fik jeg – som rigtig mange andre – ikke i dag.
– Det formodes at godt et par hundrede var ude ved Skjern Å – og der blev taget 14-15 laks på dagen. – Noget skuffende forlyder det…

Storåen var også vold-godt besøgt, så nu kan jeg da sige at jeg har prøvet kø-fiskeri 🙂 …  😦
Ved Storåen blev der landet hen ved 25 laks hvilket er ganske pænt. – Dagens “lakse-konge” blev Torben Frost med en fisk på 14 kilo.

– Efter en håndfuld timer synes jeg at jeg havde fyret mit lakse-krudt af, tyrede det tungere grej i bagagerummet og greb UL-gearet.
– For nu skulle der fiskes old-school bækørreder 🙂    (se næste indlæg)

- Her var fiskepresset nærmest ikke-eksisterende: Skønne Vorgod Å i al sin pragt!
– Her var fiskepresset nærmest ikke-eksisterende: Skønne Vorgod Å i al sin pragt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s