U.L.FISK I AVISEN!

– Jeg blev kontaktet af Christen Stenild, ansvarshavende chefredaktør på Danmarks bedste fiskemagasin: Fiske-Avisen, som opfordrede mig til – på freelancebasis – at skrive en artikel omkring U.L.-grejets anvendelse i ørredsøen.

– Dette var selvfølgeligt en meget stor chance for at udbrede anvendelsen af – og kendskabet til – det Ultra Lette grej blandt danske lystfiskere, som ikke skulle forpasses. – Samtidig gav det også mulighed for skriftligt at udtrykke den passion og glæde jeg oplever gennem denne form for fiskeri. – Præcis som  jeg prøver at gøre her på http://www.ULFISK.com  🙂

– Hvad der kom ud af det kan du se ved at investere i Fiskeavisen, der er et super interessant og inspirerende tidsskrift, som med deres all-round-filosofi kommer godt rundt i lystfiskeriets kroge. Min artikel kan du – blandt meget andet godt læsestof – finde på siderne 66 og 67.

Fiskeavisen forhandles ved bladkioske, grejhandlere, Bilka og Føtex.
Facebookside: https://www.facebook.com/fiskeavisen?ref=ts
Hjemmeside: http://www.fiskeavisen.dk/forside.htm

Artiklen:  “ULTRA LIGHT SPIN – med UL-gearet ved put and take søen”
vil blive publiceret her på ULFISK den 3. Maj. – Her vil den være at finde i “fuldt flor” med flere billeder og en anden opsætning.

Fiske Avisen
– Så’n ser nyeste udgave ud
DSCN1678
– En af artiklens hovepersoner

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s