FISKEREN ER U.L. :-)

– Er det kun grejet der definerer om det er U.L. – eller kan det også være lystfiskeren som er Ultra Light? – Ham her er altså en rigtig sej fjervægter:

▶ 4 årig hiver ørred på 6,6 kg ind med pokerfjæs tyggende på tyggegummi. – YouTube.

– Han skal nok blive en rigtig gæv lystfisker engang – han er dælme godt på vej…  RESPEKT herfra!

2 kommentarer til “FISKEREN ER U.L. :-)”

  1. Har selv oplevet en lidt ældre purk fighte en god fisk, så jeg kender det altså godt. Har godt nok kun respekt til overs for de fædre, der lader børnene fighte fiskene alene, og kun opmuntrer dem med råd.
    PS Purken slæbte fangsten rundt til alle der var ved søen, indsmurt i fiskeskæl,slim og mudder fra top til tå – så vi andre kunne beundre hans fisk.
    Så kan man da ikke andet end glæde sig over purkens begejstring – dvs fatter gjorde ikke – han havde travlt med at overveje, hvordan han skulle forklare mutter, hvordan knægten var kommet til at se sådan ud. Da jeg hørte den kommentar fra fatter, skraldgrinte jeg altså. Har siden den gang været vidne til flere af hans fangster, så der blev en lystfisker til.

    1. – Det er altså en super historie det dér 🙂
      – Jeg havde engang min 4-årige datter med ude at ro på en svensk sø for at mede skaller med majs, men vi måtte sejle ind igen lidt efter, da vi ikke havde flere majs. – Ikke fordi vi fangede mange fisk, men fordi tøsen åd alle sammen…. De kære børn…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s