KÆRSHOVED SVIGTER IKKE?

DSCN1639
– Vældig køn og ganske bastant Kærshovedgaard-fighter

Lokation: Kærshovedgaard, Bording
Fangst: Regnbueørred/ 50,0 cm

Efter en semi-begivenhedsløs tur til Resenbro-Skellerup, kunne der lige presses et par timer ind ved Kærshovedgaard.  – Og der var virkeligt godt gang i søerne i dag. – havde fem kontakter trods den korte fisketid…..


Problemet var så bare at jeg småsov lidt ved 3 af dem, og ikke fik kroget fiskene. Den fjerde var en ordentligt fætter af en ørred, som desværre fik flået min line over, da jeg ikke havde fattet at finjustere bremsen efter et bundhug!!!. Den smukke regnbue på billedet blev taget på en rød/hvid Bulletspinner allerede i femte kast, og understregede at Kærshovedgard åbenbart altid er god for en fisk. Det er nu 10. gang jeg giver søen et skud, og trods max 3 timers fisketid pr. gang har den leveret fisk ved alle besøg!  Impressive….
Mine gode fiskebuddy Søren havde ikke rigtigt held med fluerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s