HYSTERISKE VEJRGUDER

DSCN1638
– Så kom der en Brødding på UL’erens synderegister

Lokation: Foersum, Tarm
Fangst: Brødding/ 46,5 cm

I noget nær ekstreme vejrforhold skulle årets juletur gennemføres. I håb om formildende omstændigheder faldt valget på Foersum, som er omgivet af høje træer. Planen om at de kunne skærme lidt af for den hidsige kun 3 grader “varme” vestenhyler, lykkedes dog ikke, og turen blev gennemført i en sø med hvide bølge-toppe…. – Det er ikke specielt tit at jeg kaster mig ud i den slags kampe mod naturens kræfter. – Til gengæld havde jeg den enorme sø for mig selv….
Vinden tog efterhånden yderligere til, og de høje træer omkring mig begyndte at knage højlydt, så jeg søgte tilflugt på et mindre træbe-fængt spot. Fint valg – for her faldt morgenturens eneste hug. En ilter fisk af standard halvmeters størrelse huggede på det pink staferede Stripper-blink, og sprang straks højt op i den heftige vestenvind, for derefter at stikke ud mod de 18 meter vand som søen er på sit dybeste sted. Efterhånden fik 5,6’eren dog overtaget, og jeg kunne med lethed dirigere den i nettet. Den fine fisk målte 46,5 cm, og sandelig om ikke det blev den femte art til UL’eren ud af de seneste fem fisk på land. For efter at have landet guld-, regnbue-, bæk- og kildeørred, var det nemlig en helt ny UL-art som lå i nettet; – en fornem Brødding. Desværre blev billedet noget værre roderi i den heftige regn, og yder ikke fiskens flotte farver retfærdighed. Fisken blev i øvrigt genudsat.
Stør-fiskeriet var umuligt under de vejrforhold  😦

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s