BOKSERI MED RUSSER

Ups, – så kom der også en Stør på UL-scorekortet 🙂

Vi havde – efter en lang nats fiskeri ved en lokal sø – overnattet i hytten ved Poppelsøens bred. Da vi op ad formiddagen fik øjne, besluttede vi os for at udfordre søens fine bestand af store Karusser. Jeg riggede mine to røde UL-flådmede-lyn op og fandt lidt orm og en dåse majs. “Russerne” så vi ikke noget til, men en flot Russisk Stør (aka Diamantstør) blandede sig pludseligt…

Der gik totalt skalle-helvede i vores forsøg på karusserne. – Måske vi skulle have været meget tidligere ude af fjerene for at de var aktive? – Så det blev sån lidt et halvhjertet forsøg. – Rundt om søen blev der landet godt med stør i varierende størrelser, så det var lidt af en folkefest i det suveræne sommervejr. – Kasper og jeg blev vist lidt varme-dvaske, og slappede godt af på brinken, da dovenskaben pludseligt blev forvandlet til heftig infight!…. – En Stør havde nuppet min orm-majs-cocktail, og fik spændt min UL-blomsterpind godt op! – Heldigvis er der såmænd godt med power i mine Cherrywoodstænger, så fightet forløb egentligt ganske udramatisk med den ellers stabilt kæmpende Diamantstør. “Boksekampen” endte med at Kasper sikkert fik fat i russeren med et fast halegreb, og vi fik den sikkert op på den lånte måtte 🙂

Diamantstør: 116 cm og 8,84 kilo

Endnu en art kunne skrives på det efterhånden meget lange UL-CV. – Og i øvrigt som den længste og tungeste fisk so far. – Før russer-støren kom på land var det en Albino Græskarpe på 87 cm / 8,04 kilo, – mon jeg rammer 10 kilo på UL engang…? 🙂

Russeren hale-knockoutede lige min underarm 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s