BESTILLINGSARBEJDE

– En hurtig horn som bestilt

– Onsdag sidst på eftermiddagen havde jeg en bunden opgave, – at skaffe agn til min og makkers bededags-pighvarsats. Og så er det jo heldigt at man har et tag-selv-bord i baghaven…..

Den bedste agn til pighvarrene er hornfisk, og i Hvide Sande er der på denne tid – hornfisk…. – Så det var en smal sag at hente den ene som vi skulle bruge 🙂

– Rigtig fin horn med godt med sul på kroppen – 74 centimeter

Den hapsede et stykke sild fisket under et cigar-waggler-flåd og understregede dens status som en af de fedeste arter at fighte på UL-gear 🙂 – Altid fedt at “horn-hygge”

Bestillingsvare af fineste kaliber

Jeg stod helt alene på sydmolens sten, mens en hord af håbefulde lystfiskere stod på nordsiden. En del fangede sild, og nogle fangede – og pilkede… 😦 hornfisk.

Lige ved min plads stod en forladt grejtaske fyld med endegrej og et kvalitets-hjul, som jeg observerede længe på. – Jeg valgte at tage den med og indleverede den hos Kott Fritid, – så læser du dette kan dit gear afhentes hos Lasse i butikken. – Skriv til mig eller Lasse Kott og oplys hvilket hjul der ligger i tasken, så får du den udleveret. – Håber tasken kommer sikkert “hjem” 🙂

Den forladte taske har jeg også fremlyst på flere facebookgrupper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s