“TRACTOR-PULLING”…

– En herlig sejtrækker på godt 30 kilo måtte en tur op i det flotte efterårsvejr.

– Det var bare alt for længe siden jeg for alvor havde motioneret både fightarm og “dino”-fisk, så derfor blev der lige mast fire timer ind i weekend-kalenderen til noget seriøs “pulling”. – Lystfiskergårdens smukke stør-sø diskede op med en lækker vindstille efterårsdag og fint med liv under overfladen….

Jeg fik hyggesnakket lidt med en de lokale stør-kranere samt søejer Ole, men snakken blev afbrudt da en mindre stør huggede, og kort efter måtte en tur på land. – Der var liv, og optimismen boblede mens jeg opsatte “mine fælder” under den lune oktobersol.

– Efterårsstemning!. Søen i Roust MÅ simpelthen være Danmarks smukkeste stør-vand!!

Jeg havde hurtigt et par nap på mine pellets, men ikke noget der aktiverede et modhug fra min side. Herefter stilnede det lidt af, – et enkelt misset modhug, lidt forsigtigt pilleri og en tabt fisk blev indholdet af de næste par timer. – Men så indløb invitationen til en god omgang jysk traktor-træk…! 🙂

– Endnu en stor Hvid parkeret i slyngen

Et lille nap blev fem sekunder senere afløst af et godt “fold” på den venstre stang (jep, – selvfølgeligt fisker jeg da oldschool uden bimmelim-teknik…), og jeg knaldede godt igennem. Belønningen var fast fisk af den grovere slags, og dermed var der gang i en seriøs omgang trækkeri. Fighten var som at flå i en traktor i bakgear!, – og flere gange demonstrerede fisken hvor mange “hestekræfter” den havde i motorrummet. – En enkelt gang  med så stor trækkraft, at jeg måtte advare en medfisker om en mulig “incoming power-puller”, – bare lige så han var opmærksom på sine liner….

– “Full-Pull” efterfulgt af et kærligt farvel til en brav fighter 🙂

Efter omkring et kvarters kamp om de eftertragtede line-meter, fik jeg syn for sagen, da en bred sølvgrå “kølerhjelm” åbenbarede sig i det klare vand. – Igen var det en af de store hvide stør, som jeg kunne parkere i slyngen. – Den art er da helt tosset med at hugge på mine agn… 🙂

Sejren i dagens tractor-pulling var min, og jeg kunne måle den muskuløse fisk til 175 cm og vel lige på den sjove side af de 30 kilo. – Kort efter genudsætningen kom tusmørket snigende, men som ved et ethvert seriøst traktortræk-event, blev der sluttet behørigt af med noget godt øl… 🙂 – Fed fight, Fed oplevelse, Fed tur!


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s