AGNTEST PÅ UDEBANE

– Det finurlige Bauhaus-agn sammen med en super-duper regnbue 🙂

– I et svagt øjeblik fik jeg forvildet mig ind i den yderst beskedne grej-afdeling i Bauhaus. – Mellem et virvar af tvivlsomt isenkram faldt mit blik på en lille knitrende pakke med noget UL-egnet guf. Mærket var “Fladen” og de tre små 5 grams spinnere med fiskeformet krop var benævnt “Loket”. – Egentligt nogle ret fede miniagn som både var farverige og samtidig også en anelse 80’er-“kitsch’ede” 🙂
Haps sagde jeg og smed de 60 kroner (for alle tre!) i nakken på den smilende kassedame. Var det en bette god investering?

Vel hjemme i eget grejmekka (som med flere længder overmatcher det halvhjertede udvalg i Bauhaus), blev de tyret i Put & Take-æsken, – klar til test ved først givne lejlighed 🙂

Testvandet viste sig et par dage efter, at blive Vesthimmerlands ved Års, – et sted jeg aldrig havde besøgt tidligere, men som havde tiltrukket sig en del af min opmærksomhed med yderst interessante opdateringer på Facebook. – Spændende arter og gode størrelser!.

Og Visthimmerlands overraskede absolut!: Super dejlig – og godt besøgt – fiskepark beliggende i fine naturlige rammer. – Og den L-formede sø er proppet med fisk og i øvrigt ganske klarvandet – I like!! – Find mere info om søen her:
https://www.facebook.com/VesthimmerlandsPutandTake/

Jeg lagde ud med de sædvanlige “sikre” agn: Gennemløbere i flere afskygninger, Stripperblink, Caviar- og Mepps-spinnere. Intet!
Og så – med kun 1/2 af mine 2 timer tilbage på kortet – måtte den nye ukurante bastardspinner søsættes med følgende op-og-ned-indtryk:
* Ikke specielt gode kasteegenskaber på trods af at den med sine 5 gram passede perfekt til LRF’eren (optimal kastevægt 0-5 gram).
* Kræver rimelig høj hastighed for at spinnerbladet gider at rotere.
* Til gengæld virker Loket ganske robust og med en god 3-krog, – og farvekombi’erne er ret lovende.

– Og sandelig om ikke 20-kroners dimsen fik vækket ørrederne!
Allerede i tredje kast var der en følger, og i fjerde kast var der kontant hug og fast fisk. – En brutalt fightende regnbue af god størrelse gav lange og intense tumlerier, inden den stadig sprælsk kunne dirigeres i nettet. 67 yderst velproportionerede centimeter og 3,6 kilo, – en rigtig smuk fighter, som fik “sat ild” i UL-gearet!

– Hårdt fightende 67’er som virkeligt fik krøllet den spinkle LRF’er 🙂

Efter afkrogning og “fejrings-tobak” røg den nye agn i suppen igen, og igen skulle der kun en lille håndfuld kast til, før der var bingo.
– Denne gang var det en af de hysteriske tigerørreder. – Den kunne ikke nå den halve meter, – men var stærk som bare fanden. Super festlig infight med udløb, spring, rusk og rul. – Sgu herligt at være UL-tosse!

– Dybt farvet tiger som bed godt fra sig 🙂

Her kan du se agnet som kunne hvad de vanlige agn ikke formåede, – nemlig at sørge for action:
https://www.bauhaus.dk/agn-loket-5-g-3-stk-fladen-fishing.html

– Ny sø og nyt agn, – begge fik topkarakter!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s