SIDSTE TIME….

- Endnu engang var det regnbuerne som skulle "motioneres" :-)
– Igen var det de fightglade regnbuer som skulle “motioneres” 🙂

– Endnu en 2-timers tur i “kravlegården”, – knæet er stadig ikke helt fit for fight, og er mest tilfreds med ørredsøernes trimmede omgivelser. Men en koncentreret genoptræning bør snart give “adgangskort” til geddesøernes kuperede forhold og kystens krævende vadefiskeri.
Og – nå ja – selvfølgeligt også både å-driblerier og Stør-tumlerier 🙂


– Denne gang blev knæets kapacitet på to timer brændt af i Roust, – Lystfiskergårdens mange ørreder skulle UL-udfordres. Men som på de to forrige ture, blev det en sløv start hvor første-timen ikke gav nogen form for kontakt. – Det er ved at udvikle sig til dårlig “vane”!

- Måske man bare skulle "fede den" i den første time? Endnu en "Time 2-fisk"...
– Endnu en “Time 2-fisk. (- Måske man bare skulle “fede den” i den første time fremover?…)

Jeg startede ellers ud med de to forrige tures succes’er, – den gule Stripper (fisket 5-2-kur-style) og den lille Rapala-wobler. Derefter både diverse spinnere og gennemløbere, – men 2017-mantraet er åbenbart “gennemrod hele æsken”…..

- UL-æsken skulle igen tømmes for at finde dagens guld....
– UL-æsken skulle igen tømmes for at finde dagens guld som var et 4 grams Stripper-Cola-blink

Denne gang skulle der åbenbart pürschfisket på det helt lave vand. Søens østende er meget lavvandet og mørkbundet, så jeg havde egentligt koncentreret mig om alle øvrige pladser, i forsøget på at finde fisk på skrænterne eller i de dybe partier. Fail….. 😦

Jeg sjoskede til østenden og bandt skeptisk mit lille kobberfarvede Cola-blink på. Ud over en halv meter dybt vand, og så ellers max varieret indspinning. – HAPS! – Gennem pol-brillerne så jeg den faktisk komme, men alligevel fik jeg noget af en chok-opvågning….
Jeg fik dog plantet et gedigent modhug, og den sprælske og bravt kæmpende regnbue fik mine “antenner” foldet helt ud 🙂

Efter en overraskende god langdistance-fight, kunne jeg kane en smuk fuldfinnet 2,5 kilos på land. Herlig fisk at varme sig på – men desværre – i vanlig stil – ganske kort før hjemad-tid….

- Happy-faced UL-tosse med ganske køn 5-punder :-)
– Happy-faced UL-tosse med ganske køn 5-punder 🙂

– Så endnu engang havde jeg alt for sent knækket dagens kode, og jeg kunne kun nå yderligere et kvarters fiskeri. – Den korte tid til trods, lykkedes det at lokke yderligere to “pürch”-ørreder til at hugge på mikroblinket. De kom spurtende ud bag de vinter-visne tangduske, men mine reflekser var ikke gode nok til at kroge dem.

– Egentligt ret tilfredsstillende at kunne indkredse de selektive fisks dags-diæt for tredje gang i træk 🙂


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s