GENOPSLAG FRA MAJ/2014: SMUKKESTE GADGET

- Smuk lille brugsgenstand i den absolutte UL-klasse
– Smuk lille brugsgenstand i den absolutte UL-klasse


14-5-2015: – Jeg er just nu i gang med at rydde lidt op i skuret – bedre kendt som grejmekkaet 🙂 – Og flåede straks mit super smukke mini-fangstnet ned af den krog, hvor på det fornærmet må hænge i trefjerde-dele af året. – Men nu skal der meget snart vand på igen – lækkert!…..
Derfor får I lige dette et år gamle opslag igen, måske du bliver inspireret til at udse dig lige netop den gadget, som betyder allermest for dig 🙂


Maj/2014: – Jeg vil her – i en periode præget af en tsunami af koncerter, konfi’er, fødselsdage og andet spas og dermed småt med fisketid – præsentere det stykke gear som æstetisk set gør mig gladest når jeg glor på det. – Og som dermed giver lidt suttekluds-agtig trøst, når stængerne for en stund må blive i skammekrogen.

Det lille smukke fangstnet var et jeg fik fingre i for en lille håndfuld år siden, da mit gamle UL-net sejlede væk i en Østrigsk strømhvirvel.
Ikke fordi Cinchita Wurst stak sig skæggede fjæs ud af en bjerg-busk og jeg i overdreven frygt tabte nettet i vandet :-). – Men mere fordi min koordineringsevne mellem rullende stenunderlag i floden, en vold-fightende stalling og en fluelines gotiske knude rundt om min ankel var mere end min mandehjerne kunne overskue. – Og så kom det – heldigvis – ret billige fangstnet på en uundgåelig sejltur….

Net-jagten startede straks ved hjemkomsten fra alpelandet, og endte ved Korsholm i Skjern hvor dette smukt fabrikerede stykke gear lå og funklede til den overkommelige pris af små 400,- kroner.
Nettet som måler beskedne 45×21 cm, er et knudeløst net til brug ved det helt lette fiskeri i de små bækørred- og stalling-vande.
– Det er i øvrigt Fenwick som står bag det smukke design.

- Fenwick har nu altid været godt med fremme når det handler om design
– Fenwick er godt med fremme, når det handler om interessant design

Det er som oftest fra midt maj og sommeren over, at det fine lille stykke værktøj kommer med på tur, for her foregår en del af mit fiskeri ved de mindre åer som eksempelvis Hover, Rind, Holtum, Holme og Øvre Vorgod. – Og her en den en fin hjælpende hånd når de lige så smukke bækørreder skal landes fra de høje brinker. Den lave vægt gør også at den passer perfekt ind i min øvrige lette oppakning.

Jeg er desværre lidt i tvivl om nettet stadig er tilgængeligt, men formoder at det kunne gemme sig ved en af de mange grejhandlere. Via Google er det kun lykkedes mig at finde det til 699,- hvilket jeg umiddelbart synes lyder som en høj pris.


DSCN1381geulVÅ73jnf12DSCN1386bøHÅ37*
*
*
*
– Gedden på billede to var ikke lige frem med i beregningerne, da jeg fiskede i en ret lille å, men det alt for klejne net fungerede dog fint som “røvskubber” ved landingen… 🙂


– Dette var lidt om min smukkeste gadget – hvilken del af din udrustning gør dig ekstra glad, bare du kigger på det ? – Ikke nødvendigvis det mest givende, det dyreste eller det mest funktionelle, men det gear som bare gør dig glad 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s