DIAMANT-DOUBLÉ

- Efterårsfarverne reflekteres smuk i den blanke søoverflade.
– Efterårsfarverne reflekteres smuk i den blanke søoverflade.

– Jeg savnede lidt at tumle med nogle stærke forhistoriske “bæster”, så der blev lige klemt en ganske kort to-timers stør-tur ind i kalenderen. Men når tiden er knap må transporttiden minimeres. Og så er det jo perfekt at man har herlige Herning Fiskepark, som er smukt beliggende i den anden ende af byen…. – Og de dejlige søer svigter sjældent…


– Og heller ikke i dag. – Efter en serie småhug på sildebidderne og en enkelt ganske tydelig markering, lykkedes det efter en lille time at få ikke mindre end to dejlige diamanter på land på kun 10 minutter 🙂
– Så lige dér var der sgu travlhed i den lille stør-lejr…

1. stør på land = 90 cm. Bravt fightende trods sine kun godt 3 kilo
1. stør på land = 90 cm. Bravt fightende trods sine kun godt 3 kilo
2. stør på land, - med sine 93 cm var den næsten identisk
2. stør på land, – med sine 93 cm var den næsten identisk med den første

Begge fisk huggede på den blødeste stang, som gennem tiderne har landet 22 ud af 25 stør. – Sgu mærkeligt at der bare ikke er held ved den lidt tungere stang, – enten kommer huggene bare ikke, eller også er registrerings- og reaktions-evnerne bare ikke skarpe nok fra ham i den anden ende? 🙂

Efter landingen af de to gode fisk var der kun gået en time, så den sidste time på kortet blev brugt på den tåbelige manøvre med at satse på både størstangen og ørredgrejet. – Fristet af de nyligt udsatte +5’er regnbuer, blev der tyret UL-isenkram i suppen, samtidig med at stør-stangen skulle passes. Og selvfølgeligt blev det en dobbelt-nitte, flere hurtige stør-hug blev misset, mens der ikke var interesse fra regnbuerne… En loose-loose-manøvre 😦

- Stør 2 på måtten - jeg bliver aldrig træt af at studere disse super fascinerede fisk.
– Stør 2 på måtten – jeg bliver aldrig træt af at studere disse super fascinerede fisk.

Som den i Herning Fiskepark hjemmevante læser nok vil spotte, er begge fisk taget i Sø 1. – Noget atypisk, da langt hovedparten af størfiskerne – inklusiv mig sig – benytter sø 2. Sø 1 holder dog præcis lige så mange flotte stør som 2’eren, og mit første sats i den fine 1’er gik jo meget godt….

Et par lækre timer på en dag hvor efteråret viste sig fra sin mest charmerende side. – Kom frisk ud for at nyde udelivets glæder!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s