OKTOBERFEST

- Lækker oktober-dame som gerne ville danse lidt :-)
– Lækker oktober-dame som gerne ville danse lidt 🙂

– Å-sæsonen lakker mod enden, så derfor havde jeg planlagt en lille afsluttende “oktoberfest”: Den sidste håndfuld regnvåde hverdage havde leveret masser af vand til åerne, og i kombi med en storsmilende efterårssol, var der lagt op til en festlig omgang oktober-hygge.
Der var øl på køl i handskerummet, og den musikalske lydside til min fest var også i orden – leveret af et par årstids-forvirrede småfugle – så måske var der nogle friske fisk, som var med på lidt “danseri”…? 🙂


Det øverste af Karup Å dannede rammen om mit setup, og forventningerne var pænt skruet op, da jeg daskede ned mod de oversvømmede brinker;  der var mere end rigeligt med vand at “feste” i….
– Men modsat 2014-sæsonens tidligere – og alt for få – Karup-ture, havde jeg i dag valgt U.L.-stangen. Mest fordi den øvre del af åen er yderst U.L.-egnet, men også fordi jeg efterhånden har fandens svært ved at lade “det bette siv” ligge i bilen…. Dermed blev letspinne-stangen som så ofte før den tabende part i stang-krigen….

Min lille tro følgesvend lagde de første ti opstrømskast ud med fintunet sikkerhed, og specielt kast nr. elleve blev serveret med kirurgisk præcision heeelt tæt op af modsatte brink, hvor den lille Attack-spinner straks startede sin forførende rotation. Kort efter blev oktoberfesten for alvor sparket i gang, da en flabet havørred-tøs hapsede min 6 grams-godbid, og dermed takkede ja til min danse-invitation!… – Fighten var i gang 🙂

Efter et flot spring og et lille nedstrøms-raid, var der dog efter overraskende kort tid udsolgt i “moves”, og med et hårdt og vedvarende pres blev fruentimmeret dirigeret i nette-position…
– Så allerede efter knap to minutters kontrolleret fight var der fuld øjenkontakt på brinken – yes maaam! 🙂

- 65 centimeter rogntung Karup Å-dame - sweet :-)
– 65 centimeter lang og rogntung Karup Å-dame – og så på U.L. – Sweet 🙂

– Mavsen var lysegrå og tyk af rogn, så efter en hurtig afkrogning og et snapshot på brinken, var jeg ved at afslutte min havørred-sving-om med en genudsætning. – Men fra broen bag mig lød der et “fin fisk!”…? – Stemmen kom fra en yngre mand på en mountainbike, og snart havde jeg sat den unge cykel-dude i gang med at knipse et par billeder. – Perfekt måde at sende “ruge-maskinen” retur på 🙂

Tak til den friske gut, og tak for stævnemødet til den fine havørred!.
– Resten af den korte eftermiddagstur gik uden yderligere festivitas, men mit intermistiske oktober-party var nu også forløbet ganske forrygende….

- Goodbye my love... :-)
– Goodbye my love… 🙂

 

- Min god-fisk-øl har ventet i længsel i handskerummet. Men nu var der oktoberfest!
– Min “god-fisk-øl” har ventet i længsel i handskerummet. Men i dag var der oktoberfest!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s