FLUE-FIFLERIER

DSCN1711
– Så er jeg klar til tørflue-lir i åerne!

– Her på UL-fisk er jeg ved at bevæge mig ind i perioden, hvor de elskede UL-stænger skal have en semi-pause.- Det er nemlig snart majflue-tid!, og derfor vil der poppe en del tørflue-relateret stof op. – Men nu er det jo samtidig sådan, at når jeg er på tørfluetur, er der som oftest en tro følge-svend som er monteret i fiskevesten. – Nemlig UL-stangen 🙂
Så er der jo altid en mulighed for at en lille spinner kan overliste en god fisk under vandet, hvis de ikke gider at “lege” tagfat på overfladen…


– Sidst på tørfluesæsonen 2013, var jeg så dum uheldig at flænse min elskede Guideline tørflueline alvorligt op med en flue…..
– Hmmm – lærer jeg da ikk’ snart at kaste ordentligt… 🙂

Derfor måtte jeg anskaffe mig en ny line til min #4 finlirs-stang, og jeg var heldig at få mig en fin dual-coloured WF Multi-floating Loop line til en tredjedel af prisen ved den lokale grejdealer.
Makker Bøgedal var forbi og fik splejset en ny løkke på, – for det kan jeg nemlig ikk’ hitte ud af… – Ja, ja han fik da et par pils for det…

– Så nu skal vi bare have nogle klækninger, – og gerne af dem her:….

majflueHK07
– Majfluer – DET er noget jeg ka’ li’!! – Og den første er allerede observeret i det sønderjyske!

– Desværre har bækørredbestandene jo ret trange kår i disse år (en venlig tak og velbekomme til skarv og odder), så succeskriteriet for årets tørflue-raids må være en enkelt overmåls-bækker. – Men måske man også kan nøjes med en god strømskalle…? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s