UL-FISKS UL-FISK

- Som min piger siger: "Årrrh de har øjenskygge på" - tøsebørn altså...
– Som mine piger siger: “Årrrh hvad – de har øjenskygge på!”. – Tøsebørn.. – siger jeg bare…

– Så er der kommet nye beboere i min lille havedam: Fire super smukke Guld-Emder i størrelse Ultra Light. – Så nu er der nye legekammerater til de 3 hvide slørhaler, de 3 blå guldfisk og frøerne. – Ren UL-Hygge 🙂

Facts om Guld-Emden:

Guld-Emden er en appelsin-farvet variant af den naturlige rimte (som kan blive helt op til 80 cm). Det er en meget livlig stimefisk, som – via dens lys-orange farve – er yderst synlig. Den svømmer ofte rundt nær overfladen, hvor den gerne – på en lun sommeraften – snupper diverse insekter. – Den kan også finde på at springe fri af vandet for at snuppe en blafrende godbid i form af eksempelvis en myg. – Det glæder jeg mig vildt til at se!.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s