DIAMONDS ARE …

- Dejlig stør som gav den fight som jeg ikke fik via laksene...
– Dejlig stør som gav den fight som jeg ikke fik via laksene…

… A bad salmon-fishers best friend….

Godt nok fik jeg top-hygget med noget dejligt fin-lir i bækørred-åen, meeeen jeg skulle dog lige se om ikke jeg kunne få en god fight til at slutte en lang og tynd laksepremiere-dag af med… 

– Så derfor fik jeg lige presset et par timers fiskeri ind først på aftenen, og ind i mellem skal man jo huske de helt nære lokationer. – Så derfor blev Meganen klasket ind på P-pladsen ved den lokaleste lokale sø, – nemlig Herning Fiskepark. – Ikke just en sø jeg har de bedste erfaringer med, – der er såmænd ørreder nok i de to smukt beliggende søer, – men jeg fatter simpelthen ikke at fange dem i de søer. – Forbandelse, talentmangel eller overtro – I dont know.
– Meeeeen, – nu var det jo heller ikke fedtfinnerne jeg var ude efter. – Men derimod størene! – og til det formål har Glyngøre jo – godt nok uden at vide det – fremstillet en ganske habil stør-agn. – Så snart var den først silde-bid de lux parkeret på bunden, og med de trætte stænger klasket op på søens rækværk og en smøg i flaben, var jeg klar til et par timers gedigen søhygge i dagens sidste sol. – Ahhhhh!
Dik-Dik  Dik-Dik – stangspidsen knejsede kortvarigt….
Diiiiiiiik – Diiiiiiiiiik – hardcore modhug – fast fisk (efter 10 minutter..!) – og en voldtung fight som kun en stør kan mestre tog sin begyndelse – og endte tre minutter senere på netrammen….. neeeeej!

Yderligere to dik-dik-scenarier og en times fiskeri senere lykkedes det igen at få sat enkeltkrogen i en størmund, og denne gang kom den sikkert i nettet. – Yes, – en lang dag endte med fin succes i form af en rigtig dejlig Diamant-Stør på 82 cm…. Perfekt!

Den sidste halve time på mit 2-timers kort gik med at sludre med sø-ejeren om løst og fast. – Han fortalte i øvrigt at han to gange havde været nødt til at udstede bøder til tyskere som havde aflivet stør…

– Skulle du have lyst til at udfordre størene, skriver jeg senere – altså med baggrund i yderst beskeden erfaring, – et indlæg om hvordan man kommer i gang med stør-fiskeriet. Det er nemt og spændende!

- En rigtig silde-sutter-mund som gerne hapser lidt Glyngøre-guf
– En rigtig silde-sutter-mund som gerne hapser lidt Glyngøre-guf

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s