ALLROUND-DAG

DSCN1723        DSCN1725

– En orn’li’ omgang mix-fiskeri på en forårs-lækker søndag, hvor begge U.L.’ere var i aktion ved både kysten, åen, geddesøen og ørredsøen….

Kysten: – Først en tur ved Kolding Fjord, DSCN1719
som bød på perfekte forhold, men der var desværre ikke noget sølv som ville lege. – – Jeg var egentligt mest taget til kysten for at teste mine nye fantastiske agn   
som jeg modtog for nyligt. – På de øverste billeder ses hhv UL-Bornholmerpilen og ORL UL-Kutlingen i aktion.
– Et par agn som kaster fantastisk og har en super attraktiv gang i vandet. – Faktisk er disse agn så gode, at jeg her efter hjemkomst, stadig undrer mig over, at jeg ikke kunne slæbe en blank med hjem…
– Heller ikke fra Vejle Fjord, som også fik et skud i dag. – Her fik jeg dog set flere fisk, og med stor (ufrivillig) gavmildhed…. “overlod” jeg en flot halvmeters til en spinnefisker som stod ved siden af  🙂 .

Åen:
  Åen er altid stærkt savnet i løbet af vinteren, så selv om øvre Omme Å ikke just var forårsklar, kunne den snildt bruges til at lindre min hunger efter at tyre noget metal i noget strømmende vand. – Jeg fik sandelig også kroget en rigtig god stalling, men kun lige tids nok til at kunne artbestemme den. – Så var “Åens Dronning” væk igen.

Geddesøen: En god time i en lille lokal sø var nok til at låne denne fine gedde ↓. – God sport på UL’eren. Den hapsede en Glow-spinner.

DSCN1708
– Fin lille velproportioneret gedde

Put and Taken: Efter at have været afsted i 6 timer, var det ved at være hjem-ad-tid. Men med det vejr, ville det jo nærmest være voldtægt af Moder Natur ikke at blive ude et par timer endnu… 🙂 .
Derfor blev Renault’ens bremser hugget i da jeg passerede et skilt med teksten “Højkilde Fiskesø”, – her havde jeg ikke været før, så hurtigt var jeg ved søen, og halvanden time senere fik jeg en enkelt standardørred (knap halvmeteren) på land. – Og så var det hjem for at komme ud af de waders jeg skruede på 8 timer tidligere….

DSCN1726
– En enkelt som var mere tyk end køn…

2 kommentarer til “ALLROUND-DAG”

  1. Ja, så’n er det når man gerne vil skyde U.L.’eren af alle steder på éen gang 🙂
    – Tak for dit indlæg

  2. Hold da op du kommer godt rundt. – Fedt når tingene ikke bliver for ensporede! Tak for en interessant blog til dig ulfisk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s