OKSEN FRA OXEN

DSCN1678
– 4,05 kilo / 68 cm og yderst stædig!

Lokation: Ox River, Ringkøbing
Fangst: Regnbueørred/ 68,0 cm / 4050 gram
Fangst: Regnbueørred/ 49,0 cm / ?????

– Jeg var lige en tur forbi Ox Rivers fine søer, og bare en håndfuld kast skulle der til, før en af søens rigtig gode ørreder klappede til med fuld styrke….
– Og styrke var der dælme nok af i denne fisk! – Tung råstyrke som ville gøre en jysk okse misundelig. – Aaah OK, – men sjældent har jeg da måttet slide hårdt for at lande en ørred i en put and take…. – En super sejtrækker med masser af overskud til en imponerende lang serie af kontante og forrygende udløb, – og da den så endeligt blev “nedkæmpet”, viste regnbueørreden sig oven i købet at være endda yderst præsentabel. Simpelthen bare en rigtig dejlig fisk!!!  🙂

– Et par timer senere var det tid til det sidste kast, – og her var en snitørred med på et lille afdansningsbal. – Der var dog ikke særligt meget krudt den… – Begge ørreder tog et 7 grams Stripper blink i den fine hvid-gul-røde farvekombi, som ses på det øverste billede.
En perfekt afslutning på en begivenhedsrig vinter med U.L.’eren….

DSCN1683
– Ultimativ U.L.-glæde: Smuk 4 kilos med habil råstyrke

– Inden “okse-okseriet i Ox’en” var jeg en tur i geddesøen, men den “bette-pind” som udgjorde den eneste lille variation i en gråt i gråt-oplevelse, kan ikke retfærdiggøre et separat ULFISK.com-indlæg…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s