WILD WINGS DEBUT

RSCN1672
– Hvidt super-lir og en dejlig debut-erobring

Lokation: Loch Nees, Vestjylland
Fangst: Regnbue/ 56,0 cm / 2100 gram

– Efter Stør-dansen blev det tungere gear gemt langt væk, og jeg kunne dermed endelig tage det første kast med mit spritnye legetøj: ulfisk.com/2014/02/10/tempted/ . – Og det var Naaajs!! 🙂 – Desværre skulle der gå en times tid inden jeg fik lov at udforske aktionen og balancen i den lille 3-delte stang……– Her huggede en sprælsk regnbue længst ude i kastet og det skal den da have tak for. – Det gav nemlig mulighed for rigtig at få en lækker omgang klassisk “feel-the-fish”- fight, og det var bare til et stooort 12-tal, som det jo hedder nu om dage: Hektisk, intenst og sensitivt, som man kun oplever det via U.L.-gearet!. Måske den nye stang er en anelse mere følsom end den gamle via de tre dele contra de to dele som “Silver Wings” har?
– Den føltes i hvert tilfælde helt rigtig under såvel kast som fight 🙂

– Den frisk fightende regnbue tog et hvid/gul/rød 7 grams Stripper-blink og var sammen med den flotte Stør, den succesfulde grejtest og det helt fantastiske februar-vejr med til at gøre turen perfekt! 

RSCN1673
– Nyt gear + en god fisk = en meget glad mand

2 kommentarer til “WILD WINGS DEBUT”

    1. Ikke noget specielt overhovedet !? – Det er et gammelt Nikon Coolpix S52 digitalkamera. – Så slet ikke noget fancy dér. – Det virker dog også som om WordPress (blog-udbyderen) har et eller andet system som får det bedste frem i mine billeder. – Så det er vist deres skyld hvis billederne tager sig godt ud 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s