U.L. TEAM-UP

- Stor-hyggen gjorde at kameraer blev glemt, så I får et geddefjæs i stedet for!
– Stor-hyggen gjorde at kameraet blev glemt i lommen, så I får lige et geddefjæs i stedet for!

– Jari, administrator og grundlægger af http://www.fiskesaeson.dk, smed en invitation på “fjæsen” til en omgang gedde-hygge med U.L.-stængerne. – Og det kan man da bare ikke sige nej til….

– Afsted mod det sydjyske for at hilse på Jari, inden det gik mod en af hans fine søer. Jari er en rigtig sympatisk hyggefætter, så snakken gik på højtryk i bilen på vej til vores destination, som viste sig at være en charmerende wild-life-mose af den top-lækre slags. – Snart var provianten kylet i basecampen, og U.L.-erne kom i aktion. Jari med sine store spinfluer og jeg med squid-woblere, – og gedderne huggede lystigt. – De lidt tungere udgaver snuste lidt til de fyldige spinfluer, mens de mindre kiggede på mine woblere. – Desværre uden regulære krogninger. – Men da jeg sendte en lille grøn spinner ud i “suppen” (agn-præsentation følger senere – tryk evt. “follow” her på siden, – så får du en mail når der er nyt på ULFISK.com) skete der straks noget, og kun ti minutter senere havde jeg haft to fine og yderst velproportionerede gedder i omegnen af de 70 centimeter på land.
– Fin optakt til lidt frokost-hygge, hvor Jari med stor passion og højt humør delte ud af sin enorme viden omkring fiskeri i almindelighed og geddefiskeri i særdeleshed.

Resten af dagen gik med yderligere en række mindre gedder på land, mens de helt store nøjedes med at prikke godt til Jaris endeagn. – Specielt var de pænt interesserede i en 5’er spinner på denne dag.

– Med solens sidste stråler i ansigter, blev termokande-pølserne skyllet ned med en kølig pilsner, mens de sidste erfaringer blev delt. – Dette var bare en rigtig superdag hvor fangsterne blev kraftigt overskygget af søndagshyggen, og dermed blev det sekundært, at de største gedder var i dovne-mode på denne flotte forårsdag.

– Efter at have droppet Jari af og takket for en fed dag, blev næsen vendt mod det midtjyske, og jeg kunne se tilbage på en håndfuld timer med masser af inspiration og læring ud i U.L.-geddefiskeriet. – Blandt andet fik jeg endeligt lært gællegrebet, ligesom de dersens spinfluer også kunne være ret interessante… – Den største optur var dog at fiske med en ligesindet U.L.-“tosse”, som tilmed viste sig som enormt kompetent, yderst hygsom og ikke mindst vildt passioneret – på den helt fede måde.

Vi satser på at få planlagt endnu en team-up-tur mellem Fiskesæson og UL-Fisk – og så skal de store gedder op og tygge i poppers…!

Tak til Jari for en super inspirerende tur!

I er simpelthen nødt til at kigge på Jaris side: http://www.fiskesaeson.dk, og brug søgefunktionen, – der er masser af guld at hente!

geulVÅ73jnl12
– Fin +70’er U.L.-gedde taget ved et andet vand tilbage i maj 2013

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s