ARTSLISTE TIL DIG

– Skematisk overblik til artsfiskeren? – Her er et bud til fri afbenyttelse! 

– Jeg er en af de lystfiskertyper, som pisker det halve land rundt og tyrer alskens agn i hovedet på hvad som helst….. – Jeg er artsfisker, og det er jeg stolt af… – Men artsfiskeri er ofte en pænt forvirrende beskæftigelse! – Så for at holde lidt styr på “overvundne” arter, manglende arter, længder, vægt og personlige rekorder, har jeg lavet et simpelt excelark som giver det gyldne overblik…..
Find din hjælp til oprydning i arts-ræset lige her:

Artsoversigt med PR

Jeg har valgt at medtage de 150!!! arter som man med mere eller mindre – ellers for nogle arters vedkommende – ekstremt held, kan lande i dansk vand. – Nogle er kun landet ganske få gange, men det kan der jo gøres noget ved…. 🙂 – Får du fingre i nogle af de mest sjældne arter, så husk at indberet dem ved Henrik Carl / Fiskeatlas.
Det kan du gøre her: https://fiskeatlas.ku.dk/deltag/

Der findes en lille forklaring i skemaets nederste højre felt, men ellers står det frit for at personificere listen, så den passer til lige netop dit fiskeri. Fisker du eksempelvis ikke dybhavs- eller put & take-fiskeri sletter du bare de linjer hvor disse vandes arter figurerer. Det samme hvis du ikke går efter mikro-arterne.
– Start med at fjerne mine fortrykte eksempler på fangstindskrivning – de er der kun for forklaringens skyld 🙂

– God fornøjelse med skemaet og god artsjagt!

%d bloggers like this: